Részletekért kattints a képre!

Poltava makett

azonosító# -
119 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
POLTAVA
-1712-

A TÖRTÉNELMI VITORLÁS HAJÓ JELLEMZŐI
Besorolás: 54 ágyús negyed osztályú sorajó
Vízkiszorítás: 1100-1200 tonna
Hossza: 39.82 m (gundeck)
Szélessége: 11.69 m
Merülése: 4.6 m
Legénység: 300-460
Fegyverzet: 54 ágyú

A HAJÓ TÖRTÉNETE
1709 végén kezdték el építeni az 54 ágyús csatahajót I. Péter cár és Fedosey Sklyaev vezetésével.
Elkészültekor 1712. június 15-én az egész cári család részt vett felavatásán. A hajó a Balti-tengeri flotta részeként a tengeri kijáratot és a Néva torkolatát védte a svédek ellen. Legénysége 300-450 fő között mozgott. Több nagy tengeri hadművelet után a hajó árbócai 1721. május 9-én egy viharban súlyosan megsérültek, és Kronstadtba küldték őket javításra. Mire elkészült, az Admiralitás túl öregnek és megbízhatatlannak tartja tengeri hadműveletek végrehajtására. 1732-ben lebontják.

A HAJÓMAKETT LEÍRÁSA

Mérete: 90 hosszúság (beleértve az előárbocot is) x 25 Szélesség x  78 Magasság (cm)
Anyaga: a hajómakettek kizárólag a legjobb minőségű fa alapanyagokból készülnek, a következő ritka trópusi fákból: akácia, mahagóni, rózsafa, feketefa, cseresznyefa, sárgafa, angol sycamore, jakfa. 
Az antik stílusú ágyúk, muskéták, horgonyok, dekoratív elemek és egyéb bonyolult részletek fémötvözetekből készültek, míg a vitorlák vászonból.
Tartozékok: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
Csomagolása: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

Termékleírás: a Poltava történelmi hajó mására megépített méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dícséri. Palánkozott technikával készült, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket. 
A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezésbe. 
A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak. 
A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és  festmények alapján. 
A Poltava hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kíváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

AJÁNLJUK
Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek, bútorok exkluzív kiegészítője ez az elegáns dísztárgy.

A Feng-Shui titka. Tudta-e, hogy a vitorlás hajó a gazdagságot és a szerencsét jelenti. 
A karrierre is pozitívan hat, boldog és egészséges utazást szimbolizál az élet tengerén. Fontos azonban a hajó megfelelő elhelyezése a lakásban! Többek között ügyeljünk arra, hogy az orra ne kifelé nézzen. A hajó mindig a lakás belseje fele vitorlázzon, így nem úszik ki a szerencse.

A Poltava hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor - a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat annak, aki ˝új vizekre evez az élet tengerén˝.

Partner számára - a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: ˝egy hajóban evezünk˝, egy cél érdekében. 

Nászajándékként - egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. ˝Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe˝.

Édesapjának - valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁNTARTÁSA
Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellet, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

Porpisztoly

Megnézek más vitorlás hajót is
Hajó Navigáció Ajándék Világítás Képek Bútor Gyerek Kitt Szerszám
 
Megrendelési lehetőségek:
06 30 411 1141

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts hóember babát ajándékba a gyerekednek, a szomszéd kisgyerekeknek, de egy akár felnőttnek is, aki szereti a vidám figurákat.
Igazi karácsonyi motivum a kis Jézus születési helyét ábrázoló kép. Ezt most elkészíthetjük magunk is.
Aki szereti a lego játékokat, annak a gyereknek nagy örömet okozhatunk karácsonykor a legoból formált díszekkel, figurákkal.
Süthető gyurmából sok minden készíthető, és sokféle szép szín vásárolható belőle a hobbiboltokban.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!