Részletekért kattints a képre!

France II makett

azonosító# -
49 900 Ft
39 200 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Történelmi fa vitorlás makett leírása

Makett mérete:  57H x 16SZ x 38M cm  (beleértve az előárbocot is)

Hajó történet:
Hossz: 150 m
Szélesség: 17 m
Vitorlázat: bark, 6350 m2
Motor: 2 db 900 le Scheidner motor
Ország: Francia 1911
A hajó Bordó-i Girond hajóépítő műhelyében, acélból épült, 5 árbocos bark vitorlás. Méretével, vitorlázatával, vízkiszorításával (10710 t) és teherbíró képességével (7300 t) korának legnagyobb hajója volt. A hajó az ömlesztett áruk szállítása mellett párhuzamosan személyszállítással is foglalkozott.
A fával gazdagon burkolt hajófedélzeten hét luxus utas kabin, könyvtár, sötétkamra, és tengervíz-terápiás berendezésekkel ellátott kajüt volt. Igényes, gyönyörű nappalijában zongora és értékes bútorok szolgálták az utasok kényelmét
A hajó Franciaország-Ausztrália-Új-Kaledónia-USA útvonalon az utasok mellett nikkelt, krómot szállított.
1922. július 12-én New Caledonia partjai mellett zátonyra futott.
1944-ben a roncsot az amerikai bombázók céllövészetre használják és lebombázzák.

A France II hajó maketthez, fából készült talpazatot, (a bútoron való könnyű elhelyezés érdekében) és esztétikus fém névtáblát biztosítunk.
A  France II  teljes egészében kézzel készített fa hajó makett, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzá értő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használnak előre összeállított faépítő készleteket.
A makettek építésénél a legjobb minőségű fákat használják (mint például; mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa), melyek garantálják a dísztárgy beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.
A történelmi hadihajó makett antik stílusú ágyúit, kajütablakait, muskétáit, horgonyait és más bonyolult részleteit, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben.
A vitorlázás elengedhetetlen kellékeit, a vitorlákat kézzel varrják, és változó vastagságú és színű kötélzet erősíti az árbocokhoz.
A méretarányos fa hajó makettek némelyike,  több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készül, eredeti tervek, részletes rajzok,  festmények alapján, 
A gyártó a France II hajó makett minőségét és pontosságát többször is gondosan ellenőrzi, mielőtt végső csomagolásába kerül.
A fentiekben leírtak alapján, ezt az exkluzív dekorációs elemet bátran ajánljuk, lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb) bútorok kiegészítőjeként, vagy lehet akár egy különleges, születésnapi ajándék, egy emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándék is.
Termékeink közvetítenek egyfajta Feng Shui érzést, mely szerint a szerencse, a gazdagság behajózik életünkbe, s vállalkozásunkba.
A mahagóniból és más különleges trópusi fákból készített makettet összeszerelve forgalmazzuk.

vitorlás ajándék kategória

Hajó Navigacio Ajándék Világítás Képek Bútor Gyerek Kitt Szerszám
Megrendelési lehetőségek:
06 30 411 1141

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts karácsonyi vidám nyakláncot a családod nő tagjainak, vagy nő ismerőseidnek, amelyet az ünnepek alatt viselhetnek.
A karácsonyi cukorkákból készült muffin tartó nem csak hogy igazán karácsonyi hangulatú, de maga az ajándék is elfogyasztható annak, aki szereti az édességeket.
A rénszarvas figurák minden kivitelben, formában illenek a karácsonyi dekorációhoz. A színektől függően lakás, és gyerekszoba dísz is készülhet belőlük.
Dobd fel a karácsonyi ajándékozást saját kézzel készített meglepetésekkel. Ajándékozz mindenkinek egy általad komponált művet.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!