Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

A MAGYAR PÁNCÉLOSALAKULATOK TÖRTÉNETE

azonosító# 838844
6 000 Ft
5 100 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Harckocsik, páncélosok a magyar haderőben Szerzők: Bonhardt Attila, Pánczél Mátyás, Végh Ferenc, Szekeres József, Hattyár István, Sári Szabolcs Zrínyi Kiadó, 2015 Különleges, titokzatos harceszköz a harckocsi, amely immár száz esztendeje jelen van a csatatereken. A harckocsizó-fegyvernem, a ,,harcmezők ökle" a közelmúltban is még csúcsfegyvernemnek számított. A magyar harckocsizó-katonák sokasága hosszú évtizedek óta ismeri és őszintén kedveli ezt az embert próbáló, kíméletlen és kegyetlen eszközt, amellyel ha valaki egyszer kapcsolatba került, örökre a páncéloscsapatokhoz kötődik. A hazai páncélosalakulatoknak komoly múltja van: ismerjük létrehozásuknak és fejlesztésüknek a történetét. A harckocsizók jelenét igazolja jelentőségük a regionális háborúkban, jövőjüket pedig súlyos összefüggések alapozzák meg - még ha viták is folynak róla. Ez a gazdagon illusztrált kötet hitelesen mutatja be a fegyvernem korokon átívelő történetét, miközben erősíti a hozzá tartozó generációk közötti összetartozás érzését. Hozzájárul a fegyvernemet övező hagyományok ápolásához, ugyanakkor pedig felkeltheti és élénkítheti a katonai szolgálat iránti érdeklődést - kiváló lehetőség, hogy figyelemmel kísérhessük a magyar páncélosok történetét és életük részesévé váljunk! A kötet adatai: Formátum: A/4 Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2015 Terjedelem: 318 oldal
Miért jó ajándék ötlet?
Ajándékozzon könyvet barátainak, családtagjainak, ismerőseinek!
Igényességre törekszünk és Önnek is minőségi könyvet ajánlunk a figyelmébe, amit bátran kézbe vehet – akár magas szépirodalom, akár szórakoztató könyvről lett légyen szó.
Különös hangsúlyt nyer kínálatunkban az irodalomtörténet, történelem, régészet, néprajz, nyelvészet, művészettörténet, helytörténet, geográfia, de mindenekelőtt a had- és fegyvertörténet.
Emellett – természetesen – vevőink egyéb olvasási igényeit is igyekeztünk kielégíteni: a legújabb szépirodalmi művek, albumok, gyermekkönyvek – horribile dictu – lektür tekintetében.
Webáruházunk olyan virtuális könyvesbolt, ahol a betérő komoly segítséget kap munkája magas szintű végzéséhez, vagy szabadidejének tartalmas eltöltéséhez.´
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 331 2689
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Rendelésének kiszállítását kérheti futárszolgálattal (GLS), Pick Pack és Postapontra, Foxpost terminálokra. A szállítási feltételekről bővebb információt honlapunkon talál.
Személyes vásárlási lehetőség:
1055 Budapest Markó utca 25.
Könyvesboltunk a Nyugati tértől kb. 10 percre, a Pesti Központi Kerületi Bíróság épületében található.

Nyitva tartás:
Hétfő: 8-14 óra
Kedd-Csütörtök: 8-15 óra
Péntek: 8-14 óra

Mielőtt elindulna, kérjük érdeklődjön a +36-1-354-6791-es telefonszámon, hogy a keresett könyvből biztosan van-e példány a boltban. Vagy rendelje meg a könyvet webboltunkban, és értesítjük, ha személyesen átvehető.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Bármilyen ital, étel jobban esik akkor, ha gondosan, gusztusosan készítik el számunkra. Néhány kis díszítő elemmel mindent fel lehet dobni.
Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Ajándékozz édes kis pókot süthető gyurmából. Nem mindenki szereti az ijesztő figurákat, de ha kedves arcot adnak neki, akkor az érzékenyebb lelkűek is jól szórakoznak.
Ajándék készítés, és virág ajándékba. Egyszerre kettő meglepetés. Ezt bárki szívesen fogadja, próbáld ki.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!