Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Szerelemhóhér

azonosító# -
2 320 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Irvin D. Yalom: Szerelemhóhér

„A lelke mélyén minden pszichiáter nyomozó.”

„Yalom történeteiből O. Henry humora és I. B. Singer könnyed iróniája sugárzik.” San Francisco Chronicle
Irvin Yalom úgy ír a minket megszálló ördögökről, mint egy angyal.” Rollo May

A pszichoterápia szempontjából négy kiemelkedő bizonyosság létezik: a saját és szeretteink halálának elkerülhetetlensége; a szabadság, amely lehetővé teszi, hogy az életünket úgy éljük, ahogy akarjuk; a végső pillanat magánya; és végül az a tény, hogy az életnek nincs egyértelműen meghatározható értelme. Bármennyire kegyetlennek tűnjék is ez a négy bizonyosság, mindegyikben megbújik a remény és a megváltás csírája.
Ez a tíz pszichoterápiás történet reményeim szerint azt bizonyítja, hogy igenis szembenézhetünk a lét igazságaival, és erejüket felhasználhatjuk a személyes gyarapodás és az alapvető jellemváltozások érdekében.
Sorozat: Hétköznapi pszichológiaKiadó: Park KiadóSzállítás: 3-5 munkanapOldalak száma: 336 ISBN: 978-963-355-053-3 Nyelv: magyar Kiadás éve: 2014 Borító: füles kartonált Fordító: Bíró Sándor–Nagy Csilla
Megrendelési lehetőségek:
06 1 346 0560

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hűtőszekrényre a jegyzetekhez mindig szükségünk van egy tollra, ami könnyedén elkeveredik. Készítsd el ezt a kis elefántot, és mindig kéznél lesz a toll.
A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!