Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

A SZÍV ARISZTOKRATIKUS SZOKÁSAI SALAMON JÁNOS

azonosító# -
2 618 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Kalligram Könyv- és Lapkiadó, 2016.
˝Kényelmetlen könyv. Felvilágosít, a szó eredeti értelmében: Salamon János előszeretettel világít rá azokra a vakfoltokra, amelyektől mai közgondolkodásunk egyre kevésbé képes megszabadulni. A politikai filozófiákat annak fényében szemléli, amit a régiek igazságnak neveztek, s ezért nem hallgat a szirénhangokra. Még a demokráciáéra sem, amit pedig manapság oly sokat emlegetnek. Talán, hogy ezzel fedjék el a köztársaság hiányát, aminek nem a zsiger, hanem a törvény az alapja. ˝Ha demokrata az, aki nem fél, akkor viszont filozófus az, aki nem fél a demokráciától˝, írja. Érthető, hogy nem kötelezi el magát táborok, irányzatok mellett. Vállalja a különutat, a józan rálátás zálogát. Ítéletei ezért olyan kényelmetlenek sokunk számára.˝ (Földényi F. László)

Társadalom- és humántudomány > Filozófia
Nyelv: magyar
EAN: 9786155603563 Oldalszám: 332
ISBN: 6155603563 Kötés: cérnafűzött kötött, védőborítóval
Fogyasztói ár: 3490 Ft Szállítás: 2-4 munkanap
Megrendelési lehetőségek:
06 30 497 4569

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kislányoknak sok sok hajbavalója van, és mindig örülnek egy egy új darabnak. Ha ezeket nem tudod hova tenni, ajándékozd meg egy szép fali tartóval.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!