Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Születésnapi 16 oldalas A3as régies újságtartóval!

azonosító# 1231231231232131231231
19 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A fotósunk kutakodik az archívumokban hogy megtalálja a születésnapon megjelent újságokat, folyóiratokat. Az eredeti újságokat archivált formában õrzik meg, melyek jelesebb oldalairól egy jó minõségû fotókópiát készítünk.

A fotózás után az anyag grafikusunkhoz kerül, aki A3-as méretben újságot készít a kópiákból.

Az így elkészült újság nem lesz ugyanolyan papírból mint az eredeti, ez sajnos egyedi újságoknál nem megoldható.

A kész anyag egy 80 grammos, offset papírra lesz nyomtatva, melynek színe, jellege majdnem egyezik az eredetiével , így egy nagyon különleges, gyönyörû, egyedi és érdekes ajándékkal kedveskedhet születésnapra, évfordulóra, esküvõre, hiszen kit ne érdekelne, hogy mi történt a születésekor?!

Míg a máshol fellelhetõ kópiákból készített újságok az eredetiektõl eltérõen 1 oldalasak és külön álló lapokból állnak, nálunk minden lap, mind a kettõ oldalán találhatóak cikkek, ezzel is tükrözve az újságok eredetiségét.

Az újságot egy régies, rattan újságtartóval adjuk át, így kevésbé lesz kitéve a sérüléseknek, és keretet ad az ajándéknak.

A 16 lapos anyagot, digitális formában, CD-re írva is átadjuk , így biztosan megmarad az utókornak.

A tartó a régi kávézók hangulatát adja vissza , hiszen az újságok is a régi kort idézik.

Elõfordulhat, hogy néhány dátumnál nem található aznap megjelent újság, mert régen nem jelentek meg hétfõi lapok.

A leginkább fellelhetõ újságok: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava és Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó (természetesen ezek bizonyos idõszakok folyóiratai)

Ezekbõl az újságokból válogat fotósunk, természetesen lehetõség szerint, hiszen nem mindegyik újság maradt fenn az utókornak megfelelõ minõségben.

Az anyagok 2 újság híreit biztosan tartalmazni fogják.

Az újságválasztás során több szempontot is figyelembe vesz fotósunk :

- A gyûjteményben ne legyenek cikk ismétlõdések: Ugyanazon a napon jelentek meg az újságok, és mivel cenzúrázták a cikkeket, szinte ugyanaz a téma volt minden újságban.

- Jó minõségû oldalak fotózása : Nem minden az utókornak félretett újság maradt meg olyan állapotban, hogy az a fotózás után A3-es méretben fotó papíron olvasható verzió legyen

- Hírértékben gazdag oldalak : Sajnos sok olyan újság oldal volt régen is, amiken egy nagy cikk szerepel, és ezek nem túl érdekesek, értékesebb a visszajelzések szerint egy több cikket tartalmazó oldal

A kópiákat az eredeti újságokról készítjük, így Ön garantáltan azt az újságot kapja kézhez, ami az adott dátumon megjelent és azóta is megõrzésre került.

Az oldalakat úgy állítjuk össze, hogy a nagy nap eseményein kívül gazdaság, sport, divat és mûsor is szerepeljenek. (amennyire lehetõség van rá)

Az e-mail-ben szükségünk van az ünnepelt pontos születési dátumára.

A megrendelõ nevére, elérhetõségeire és, hogy miként szeretné az anyagot átvenni (személyesen irodánkban: 1093,Lónyay u. 27., futárunk szállítsa ki, vagy adjuk fel postán utánvéttel).

Az email megérkezése után elkezdjük a munkát és 8-10 nap alatt elkészítjük önnek ezt a különleges ajándékot.

A lehetõ legszemélyesebbé tesszük önnek a születésnapi ajándékot egy kis varázslattal!

A megrendeléskor küldjön részünkre egy fényképet az ünnepelt csecsemõkori képei közül egy ünnepi köszöntõ kíséretében.

Grafikusaink azt a címlapok egyikébe beleillesztik, teljesen olyan hatást keltve, mintha ilyen formában jelent volna meg az adott dátumon. Egy cikk elhelyezését az ár tartalmazza.

A szolgáltatás illetve a termék feltüntetett ára az Áfát tartalmazza. Ha bármi egyéb kérdése lenne az újságról, kérem hívjon minket bizalommal.
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 476 7201
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Az élményajándékokat személyesen szervezzük meg az ünnepi időpontokra.
Az utalványok vagy az ajándéktárgyak átvehetők irodánkban, de futárszolgálatunk kiszállítja önhöz Budapest egész területén 2500 Ft-os költségen.

Utánvéttel is postázhatjuk az ajándékokat, annak postázási és csomagolási költsége 2000 Ft
Személyes vásárlási lehetőség:
1093 Budapest Lónyay u. 20.
Hétfő - Péntek 9-17 óra.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vicces, vidám, különleges pillanatokat megörökítő fotókból, amelyen szerepel az ara, és a vőlegény is, kiváló nászajándék lehet.
A nászajándék csomagolása nagyon fontos. Bármilyen ajándékot rejt a csomag, igyekezz a nap hangulatához igazítani a csomagolást.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!