Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Agatha CHRISTIE : A harmadik lány

azonosító# -
2 200 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Ebben a regényében a krimi nagyasszonya neki igencsak szokatlan terepre téved: a hatvanas évek Londonjába, hippik és művészek közé. Híres nyomozója, Hercule Poirot és regényíró hasonmása, Ariadne Oliver is meglehetősen idegenül mozognak ebben a környezetben. Mert például mi vagy ki a harmadik lány? Erre Mrs. Oliver tudja a választ: ˝Harmadik lányt keresünk kényelmes második emeleti lakásba, saját szoba, központi fűtés, Earl’s Court˝ - olvassa fel a hirdetést. Ilyen ˝harmadik lány˝ jelenik meg Poirot reggelije közben, hogy a segítségét kérje, mert lehetséges, hogy gyilkosságot követett el. De Norma Restarick nem fejti ki részletesebben, mire gondol, hanem elrohan, hiszen a kis belga ˝túl öreg, senki sem mondta, hogy ilyen öreg˝.
Poirot-t tehát a hiúsága is nyomozásra sarkallja. De ha még az sem biztos, hogy gyilkosság történt, akkor honnan kezdjen neki? Szerencsére a mosdatlan művészek és a bársonymellényes, hosszú hajú világfik ugyanolyanok, mint régen a keménykalapos urak. Ariadne Oliver hathatós segítségével végül fényt derít a bűntettre, és Norma is bocsánatot kér: ˝Nagyon udvariatlan megjegyzés volt. És nem is volt igaz…˝

A regényt új fordításban jelentetjük meg.
Megrendelési lehetőségek:
06 20 913 5691

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Késztíts PVC csövekből kiegészítő kisbútort ajándékba. Ez lehet egy bortartó, vagy polc, esetleg cipő, vagy törölköző tartó.
Készítsd el süthető gyurmából a gyermeked kedvenc mesehőseit, és ajándékozd meg a kis figurákkal szülinapján.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!