Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Adam Brown: A kód

azonosító# SKU_kod
2 990 Ft
2 490 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Adam Brown regénye rendkívüli módon szedi össze azokat a gondolatokat, melyek a mai embereket is foglakoztatja, ugyanis ebben az elgondolkodtató könyvben a sorok közt lapuló mondanivaló, sokszor fontosabb, mint maga a történet. Ez az izgalmas, néhol humoros, de romantikus szálat sem nélkülöző kalandregény nem csupán a világ nagy kérdéseiről szól, hanem emberi sorsokról és jellemvonásokról is. A főbb szereplők, a főhős, a bankár, a főhős exneje, barátja, barátnőjének testvére, fantasztikusan adnak vissza olyan karaktereket, melyekkel mi magunk is találkozunk az életben. A könyvben keményen megjelennek a mai világunkat is uraló bankoligarchia gaztettei és manipulációi, a geológiai és időjárás-fegyverek, a HAARP, a totális megfigyelés, a tudatmanipulálás, valamint a fősodrású média agymosásának hatására birkaként viselkedő tömegek. A cél: elvenni a pénzünk feletti rendelkezési jogot, szétzúzni az olyan hagyományos értékeket, mint a szeretet, a család és a becsület, majd a különféle manipulatív eszközökkel elplántálni az emberekben a saját nézeteiket úgy, hogy azokat ők sajátjukként fogadják el. Mindemellett pedig nem marad ki a regényből a szeretet fontossága sem, ami sajnos kezd kihalni belőlünk, mivel a mai emberek többsége számára a pénz mindennél fontosabb. A regény nem bíztat, nem akar senkit semmiről meggyőzni. Csupán szórakoztat, melegséggel, izgalommal, vagy jókedvvel tölt el, és főként elgondolkodtat. S bár könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy ez csak egy regény, amiben bármi megtörténhet, annak a kérdésnek az eldöntését, hogy hol a határ a képzelet és a valóság közt, meghagyja az olvasónak. Bár ha a regényben és a valóságban megtörtént események és módszerek közt hasonlóságot vélne felfedezni az olvasó, akkor az nem mindig csak a véletlen műve.

John Bremer egy nagy játékfejlesztő cégnél dolgozik programozóként. Munkája az Underworld nevű valóság-szimulációs játékhoz különféle részkódok készítése. Élethelyzetéből adódó kényszerűségből igent mond a bankárnak, hogy írjon a kódba olyan részeket, amikkel saját számlájukra juttathatnak pénzt. Ám a bankár egyre telhetetlenebb, közben pedig kiderül, hogy aki csak teheti, saját zsebre is dolgozik, szinte mindenki korrupt, a vezetőség pedig érthetetlen módon szemet huny minden felett. John azonban rájön, hogy odafenn sokkal nagyobb disznóság készülődik, a valódi cél nem a játék nyereségessé tétele, hanem a felhasználók totális agymosása a játékon keresztül. Ennek megakadályozása azonban már túlmutat John lehetőségein, ezért komoly veszélybe kerül. A harchoz olyanoktól kap segítséget, akiről nem is gondolta volna, miközben a valós világgal kapcsolatban is egyre furcsább dolgokra derül fény. A történet alakulása során pedig még egy romantikus szál is kibontakozik. S hogy Johnnak végül sikerül-e tenni valamit a világ uralmára törő érinthetetlenek ellen, az kiderül a regényből.
Megrendelési lehetőségek:
06 1 407 1707

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz ötletes dekoráció elemeket ünnepekre. Derítsd ki, milyen színvilágot kedvel az ünnepelt, és lepd meg olyan apróságokkal, amelyeket felhasználhat az otthona díszítésére.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
Készíts ajándék Amőba játékot Karácsonyra, karácsonyi figurákkal. Ha pedig sütiből lesz a mű, megeheti a vesztes a bábukat, ha már elege van.
Készíts magad karácsonyi ajándékot. Süthető gyurmából nagyon édes karácsonyi nyakláncot készíthetünk ajándékba.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!