Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

12. Kate Brooks & Duncan Shelley: AMER ÉS A TITÁNOK

azonosító# product 127
1 100 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Kate Brooks & Duncan Shelley
AMER ÉS A TITÁNOK
Az út mindig ott kezdődik, ahol éppen vagy!
Aeshma-Daeva az óceán túlpartjára viszi tanítványát, a maják világába, hogy találkozzon Zafrinával. Zafrina: istennő, bölcs, filozófus, kurtizán, kertész, társalkodónő, emberevő szörnyeteg… minden pillanatban változik, mindenki másmilyennek látja, és kétszer nem ölti magára a létezésnek ugyanazt a szerepét.
Ezrek és ezrek tolonganak csodálatos piramisa körül, várva, remélve a bebocsátást: egyszerű közemberek, papok, királyok, tudósok, harcosok, banditák. Mind azért a néhány röpke percért tölti életét a palota közelében, melyben találkozhat a nagy istennővel. A legenda szerint, akit Zafrina fogad, annak ad egy tanítást. Egy tanítást, melyre éppen abban a pillanatban a legnagyobb szüksége van, és amely örökre megváltoztatja az életét.
Duncan ezúttal múzsájával, Kate Brooks írónővel közösen alkotott. Kettőjük lelkéből született az „utolsó” Amer-történet.
Megrendelési lehetőségek:
+36209707666

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts apró Bálint napi meglepetést a párodnak, kedvesednek. Írj rá kedves üzeneteket, amelyektől igazán egyedi, és személyes lesz.
Ha most megkérdeznék mit jelentesz nekem, én felemelt fővel azt mondanám: Semmit, semmit...csak az egész életemet!
Egy kis segítség. Összegyűjtöttünk Neked online képeslap küldő oldalakat. Küldj szeretteidnek, kedvesednek képes üdvözletet Valentin napra, Születés napra, vagy csak úgy.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!