Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

SZAKÁTS MESTERSÉG KÖNYVECSKÉJE

azonosító# 419776
2 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Szerző: Misztótfalusi Kiss Miklós Pytheas Könyvkiadó Az első magyar nyelven nyomtatott szakácskönyv. A gazdaasszonyok nagy könnyebbségére kis formátumban kibocsáttatott Kolosváratt Misztótfalusi Kiss Miklós által, 1698. Ajánlás az Olvasóhoz: "Ez az én Könyvecském nem siet az Udvarokban való nagy Konyhákhoz, ahol az Szakácsok csak magoktól is jó íz Étkeket tudnak főzni; hanem csak leginkább az Becsületes köz Rendeknek - akik gyakorta Szakács nélkül főzkölődnek - akar szolgálni: csak azoknak tanítja, miképpen kellessék két vagy három Tál étket készíteni. (Noha egyéb renden lévő embereknek szolgáltjára is kész.) De mivelhogy az nagy Konyhákon mindennek rendi vagyon, kit mivel főzzenek, kihez micsoda Lé illik, ez a Könyvecske nem vigyáz arra, hanem aki mire érkezik, együgyképpen rendet ád az elkészítésben: (holott némelyek az vagyonból is nem tudnak élni az alkalmatossággal). Azérét jámbor Olvasó, ha kedved szerint vagyon ez a Könyvecske, vegyed jó néven és légy jó egészségben!" A kötet adatai:Formátum: 82 x 135 mmTerjedelem: 192 oldal
Miért jó ajándék ötlet?
Ajándékozzon könyvet barátainak, családtagjainak, ismerőseinek!
Igényességre törekszünk és Önnek is minőségi könyvet ajánlunk a figyelmébe, amit bátran kézbe vehet – akár magas szépirodalom, akár szórakoztató könyvről lett légyen szó.
Különös hangsúlyt nyer kínálatunkban az irodalomtörténet, történelem, régészet, néprajz, nyelvészet, művészettörténet, helytörténet, geográfia, de mindenekelőtt a had- és fegyvertörténet.
Emellett – természetesen – vevőink egyéb olvasási igényeit is igyekeztünk kielégíteni: a legújabb szépirodalmi művek, albumok, gyermekkönyvek – horribile dictu – lektür tekintetében.
Webáruházunk olyan virtuális könyvesbolt, ahol a betérő komoly segítséget kap munkája magas szintű végzéséhez, vagy szabadidejének tartalmas eltöltéséhez.´
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 331 2689
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Rendelésének kiszállítását kérheti futárszolgálattal (GLS), Pick Pack és Postapontra, Foxpost terminálokra. A szállítási feltételekről bővebb információt honlapunkon talál.
Személyes vásárlási lehetőség:
1055 Budapest Markó utca 25.
Könyvesboltunk a Nyugati tértől kb. 10 percre, a Pesti Központi Kerületi Bíróság épületében található.

Nyitva tartás:
Hétfő: 8-14 óra
Kedd-Csütörtök: 8-15 óra
Péntek: 8-14 óra

Mielőtt elindulna, kérjük érdeklődjön a +36-1-354-6791-es telefonszámon, hogy a keresett könyvből biztosan van-e példány a boltban. Vagy rendelje meg a könyvet webboltunkban, és értesítjük, ha személyesen átvehető.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
Ajándékozz csempére ragasztott fényképet, amelyet magad készítesz. Legyen ez a személyes ajándék a te meglepetésed.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!