Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Tanuljunk pulóvert kötni

azonosító# K119
2 995 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
73 oldal – fotók - szabásminták

A szerző előszava.

Már belekóstoltunk a kötés izgalmas világába, de még nem merünk nekikezdeni egy pulóvernek? Ez a könyv erre a dilemmára kínál megoldást és választási lehetőséget. A három legkedveltebb csinos és nőies alapformát mutatjuk be, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót: ejtett vállú, raglán ujjú és körben kötött felsőrésszel készülő pulóvert, mindegyik klasszikus, örök darab. Mindhárom alapformához találunk további 3-3 fazon -, minta- és formaváltozatot, ezek különböző nehézségi fokúak, így pulóverről pulóverre növelhetjük a kötési ismereteinket.

Pulóverek és kardigánok közül választhatunk. Aki már tud sálat kötni, az bátran belefoghat egy pulóverbe vagy kardigánba is, csak egy kevés türelemre és erre a könyvre van szüksége.
Ha már megkötöttünk két-három pulóvert, megköthetjük saját tervezésű, egyedi darabunkat is. Szerezzük be hozzá a kiszemelt fonalat, a kedvenc színünkben, és a könyvben megmutatjuk,hogyan kell az alapforma és a kötés próba alapján kiszámolni a személyre szabott darabokhoz szükséges szemszámokat.
Kívánok a kötéshez örömet, és sok sikert.

Babette Ulmer
Miért jó ajándék ötlet?
Miért ajándékozz gobelint, és az alkotásához szükséges kellékeket: Egyre többen vannak azok, akik bízva saját teremtőerejükben, érdeklődéssel fordulnak a hímzés művészetéhez és ezen belül is a gobelinvarráshoz.
Munkájukhoz nélkülözhetetlen a megfelelő festett mintalap, vagy a jól megtervezett mintarajz. De kellenek más eszközök is: varró állvány, keret, alapanyag, tű és - nem utolsó sorban - sokféle színű és kiváló minőségű fonal.
Gobelin Áruházunkat, azért hoztunk létre, hogy szakembereink sok éves tapasztalata alapján Önnek is olyan mintaválasztékot mutassunk be, amilyennel csak ritkán találkozhat.
Csodálja és szeresse ezeket a gyönyörű tárgyakat, melyeket alkotóik tudása, kezemunkája és szeretete hozott létre!
Élje ki kreativitását, és adja meg ezt a lehetőséget a megajándékozni kívánt személynek, hogy egyéni alkotásával pótolhatatlan örömöt szerezzen magának, szeretteinek, környezetének.
Megrendelési lehetőségek:
(06 62) 435 967
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Csomag értéke Házhoz szállítva Postán maradó
1 napos 2 napos 1 napos 2 napos
1 - 10000 Ft-ig sima csomag 1100 Ft 890 Ft 790 Ft 710 Ft
utánvételes 1450 Ft 1200 Ft 1100 Ft 1050 Ft
10001 - 25000 Ft-ig sima csomag 1300 Ft 1100 Ft 1000 Ft 890 Ft
utánvételes 1520 Ft 1380 Ft 1250 Ft 1100 Ft
25001 Ft-tól 1520 Ft ingyenes 1250 Ft ingyenes

A csomagok teljes értékű biztosítással rendelkeznek!

Küldeményeink házhoz kézbesítését postai futárszolgálat végzi. A várható küldeményről, amennyiben a címzett mobil elérhetőségét ismerjük, a Posta előzetesen SMS értesítést küld és mód van a csomagkövetésre és kézbesítési időegyeztetésre is.
Személyes vásárlási lehetőség:
6726 Szeged, Vedres u. 2. Pántlika Rövidáru Bolt és Gobelin Szoba
Nyitva:

Hétköznap: 8 - 18 óráig
Szombaton: 8 - 12 óráig

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hűtőszekrényre a jegyzetekhez mindig szükségünk van egy tollra, ami könnyedén elkeveredik. Készítsd el ezt a kis elefántot, és mindig kéznél lesz a toll.
Szeret zenét hallgatni, de nem tudja, hová tegye a fülhallgatót, hogy ne törjön meg a zsinór? Ajándékozz neki kis fülhallgató tokot.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Készítsünk gyermekünknek, vagy vele együtt a kiürült flakonokból új játékokat. Maga az alkotás öröme is jó érzés, hát még a mosolygó arcocskák.
A régi már nem használt apró csipke terítők sokszor landolnak a fiók alján, mert kidobni nem szeretnénk, hisz sok munka volt az elkészítése. Használd fel, készíts belőle ajándékot.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!