Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Mókás kötött gyerek sapkák

azonosító# K113
3 995 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A könyv 144 oldalon keresztül mutatja be kedvenc mesefiguráink mackó, nyuszi, medvebocs, malacka gyermek kötött sapkán való elkészítésének módját. De kiskakas, bagoly űrmanó és sárkánykölyök sapkán való díszítését megtudhatjuk belőle. A tél jelképei a hóember, rénszarvas, pingvin sem
hiányzik a könyvből. Végül az ügyesen illusztrált, kezdőknek is hasznos alapismereteket is megtaláljuk.

ELŐSZÓ

Köszöntöm az olvasót! Ebben a könyvben a kedvenc sapkaterveimet adom közre, remélem, mindenki talál közöttük kedvére valót. A mókás állat- és szörnyfigurás sapkákat a gyerekek is szívesen viselik.

A kisgyerekeknek szükségük van meleg sapkára,hogy megvédje őket a dermesztő hidegtől és a csípős széltől. Az édesanyámtól tanultam kötni és a tőle elsajátítottak alapján megterveztem a gyerekeim sapkáját. Olyan darabokat készítettem, amelyek egyszerre kényelmesek, puhák, praktikusak és a gyerekeknek is tetszenek. A könyvben található legtöbb modell csősapka, így egyszerre tartja melegen a gyerekek fejét és nyakát is. A praktikus bebújós modell megakadályozza, hogy a sapka leessen a gyerekek fejéről, amíg a szabadban játszanak. Mindegyik sapkához terveztem hozzáillő kesztyűt és néhány modellhez zoknit is. Ha a gyerekeknek bebújós sapkájuk van, akkor nincs szükségük sálra, de a baglyos, a pingvines és a rókás sapkához mókás sálakat is terveztem. Ezeknek a sapkáknak más a formája, a nyak alatt kell megkötni őket, és nagyon jól mutatnak a hozzáillő sállal és kesztyűvel.

A mintákat témák szerint csoportosítottam. Az első fejezetben (Kedvenc mesefiguráink, (L.8.old.) néhány egyszerűbb modellt találunk, például a Mézesmackót, amely egyszínű fonalból készült, így a kezdők is bátran megpróbálkozhatnak vele. A Tollas barátaink részben (L.28.old.) mindegyik sapka valamilyen madarat ábrázol, itt már a haladók is találnak kedvükre való mintákat. A Szeretnivaló szörnyecskék fejezetben (L.50.ol.) kedves szörnyecskék sapkák közül válogathatunk. Ezek a modellek már inkább haladóknak valók, de a kész modell kárpótol minket a fáradozásért. A Bájos állatkák részben (L.74.old.) újabb kedvenceket találunk, például a pandamacit, vagy a cápát, és itt láthatjuk a rókakomát a hozzá illő sállal. Ezek a modellek főleg középhaladóknak és gyakorlottabbaknak valók. Végül az Téli cimborák című fejezetben (L.96.old.) a karácsonyhoz és a télhez kötődő modelleket mutatunk be. Ezek között a kezdők is biztosan találnak nekik tetsző sapkát.

Mielőtt nekiállnánk a modellek elkészítésének, figyelmesen olvassuk át az Alapismeretek című fejezetet (L.114.old.) amelyben megtaláljuk a munkához szükséges alapanyagokat és eszközöket, ezenkívül számos hasznos tanácsot is kaphatunk a modellek elkészítéséhez. A könyvben szereplő modellek akrilfonalból készültek, amely nagyon puha, ugyanakkor egyszerűen kezelhető, de választhatunk gyapjút tartalmazó, kevert szálas fonalat is a munkához. Egyes modellek befejezéséhez szükségünk lesz némi horgolási és hímzési ismeretre is, egyes modellekhez uszonyt vagy füleket is kell kötni, ezért a munka megkezdése előtt érdemes gyakorolnunk egy kicsit.

Remélem, a kötött sapkák elkészítésében mindenki örömét leli majd, és az itt közreadott modellek alapján elkészíthetjük saját terveinket is! A kötött sapkák elkészítéséhez jó szórakozást kíván

Nuriya Khegay a szerző
Miért jó ajándék ötlet?
Miért ajándékozz gobelint, és az alkotásához szükséges kellékeket: Egyre többen vannak azok, akik bízva saját teremtőerejükben, érdeklődéssel fordulnak a hímzés művészetéhez és ezen belül is a gobelinvarráshoz.
Munkájukhoz nélkülözhetetlen a megfelelő festett mintalap, vagy a jól megtervezett mintarajz. De kellenek más eszközök is: varró állvány, keret, alapanyag, tű és - nem utolsó sorban - sokféle színű és kiváló minőségű fonal.
Gobelin Áruházunkat, azért hoztunk létre, hogy szakembereink sok éves tapasztalata alapján Önnek is olyan mintaválasztékot mutassunk be, amilyennel csak ritkán találkozhat.
Csodálja és szeresse ezeket a gyönyörű tárgyakat, melyeket alkotóik tudása, kezemunkája és szeretete hozott létre!
Élje ki kreativitását, és adja meg ezt a lehetőséget a megajándékozni kívánt személynek, hogy egyéni alkotásával pótolhatatlan örömöt szerezzen magának, szeretteinek, környezetének.
Megrendelési lehetőségek:
(06 62) 435 967
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Csomag értéke Házhoz szállítva Postán maradó
1 napos 2 napos 1 napos 2 napos
1 - 10000 Ft-ig sima csomag 1100 Ft 890 Ft 790 Ft 710 Ft
utánvételes 1450 Ft 1200 Ft 1100 Ft 1050 Ft
10001 - 25000 Ft-ig sima csomag 1300 Ft 1100 Ft 1000 Ft 890 Ft
utánvételes 1520 Ft 1380 Ft 1250 Ft 1100 Ft
25001 Ft-tól 1520 Ft ingyenes 1250 Ft ingyenes

A csomagok teljes értékű biztosítással rendelkeznek!

Küldeményeink házhoz kézbesítését postai futárszolgálat végzi. A várható küldeményről, amennyiben a címzett mobil elérhetőségét ismerjük, a Posta előzetesen SMS értesítést küld és mód van a csomagkövetésre és kézbesítési időegyeztetésre is.
Személyes vásárlási lehetőség:
6726 Szeged, Vedres u. 2. Pántlika Rövidáru Bolt és Gobelin Szoba
Nyitva:

Hétköznap: 8 - 18 óráig
Szombaton: 8 - 12 óráig

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.
A vicces, vidám, különleges pillanatokat megörökítő fotókból, amelyen szerepel az ara, és a vőlegény is, kiváló nászajándék lehet.
Készíts brossokból csillogó csokrot a menyasszonynak. Lehet belőle egy emlékezetes ajándék, vagy akár maga a menyasszonyi csokor is.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!