Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Kötött sálak, kendők, nyakmelegítők

azonosító# K111
3 995 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A kötést oktatók, tankönyvként is szívesen ajánlják ezt a 144 oldalas kiadványt. Mivel sál kötése a legegyszerűbb érdemes az alapoktól, a csavart mintákon keresztül, a díszítésig a kötés fortélyait ebben a kiadványban is tanulmányozni.

A SZERZŐ ELŐSZAVA

Vajon mit köt egy kezdő először? Nagy valószínűséggel egy sálat, mert ezt a legkönnyebb elkészíteni, ugyanakkor sosem megy ki a divatból. Elég hozzá kötőtűre szedni kedvenc fonalunkat, és már készülhet is remekmű.
Könyvemmel olyan mintákat kívántam közreadni, amelyekkel a szokványos, téglalap alakú sálat kicsit érdekesebbé, változatosabbá tehetjük. Arra törekedtem, hogy egymástól teljesen eltérő 22 megoldást kínáljak. Meg akartam mutatni, milyen végtelen variációs lehetőségek rejlenek a forma, a fonal és a minta megválasztásában. A szőlőindás sálat például a hagyományos csipkemintával, ám szokatlanul laza fonalból terveztem. A norvég mintás nyakmelegítővel magát a sál fogalmát kívántam módosítani.
A könyvet lapozgatva megállapítható, hogy a hagyományos bordás és csipkeminták ma is divatosak. A norvég mintát úgy értelmeztem át, hogy a sálat óriási körré formáltam. A bordás és pomponos változatokat a szalagok és „lyukak” teszik nőiessé. A fonalakat minden esetben úgy válogattam össze, hogy szépen kiemeljék az adott motívumokat.
Mindenki kedvére válogathat az egyszerű és bonyolultabb, haladóknak való megoldások közt. A kezdők válasszanak szép fonalat, és inkább egyszerűbb mintát kössenek – így is gyönyörű lesz a sál. A haladók kedvükre válogathatnak a csipke-, a norvég és a hímzéssel díszített minták között.
Minden változatot nagyszerű fotók és szakszerű ábrák, leírások szemléltetnek. Aki ennél is többre vágyik, az alapokon túl saját tervei megvalósításához is talál útmutatót.
Vegyük elő kötőtűinket, és gyönyörködjük az elkészült sálban.

Marie Connolly
Miért jó ajándék ötlet?
Miért ajándékozz gobelint, és az alkotásához szükséges kellékeket: Egyre többen vannak azok, akik bízva saját teremtőerejükben, érdeklődéssel fordulnak a hímzés művészetéhez és ezen belül is a gobelinvarráshoz.
Munkájukhoz nélkülözhetetlen a megfelelő festett mintalap, vagy a jól megtervezett mintarajz. De kellenek más eszközök is: varró állvány, keret, alapanyag, tű és - nem utolsó sorban - sokféle színű és kiváló minőségű fonal.
Gobelin Áruházunkat, azért hoztunk létre, hogy szakembereink sok éves tapasztalata alapján Önnek is olyan mintaválasztékot mutassunk be, amilyennel csak ritkán találkozhat.
Csodálja és szeresse ezeket a gyönyörű tárgyakat, melyeket alkotóik tudása, kezemunkája és szeretete hozott létre!
Élje ki kreativitását, és adja meg ezt a lehetőséget a megajándékozni kívánt személynek, hogy egyéni alkotásával pótolhatatlan örömöt szerezzen magának, szeretteinek, környezetének.
Megrendelési lehetőségek:
(06 62) 435 967
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Csomag értéke Házhoz szállítva Postán maradó
1 napos 2 napos 1 napos 2 napos
1 - 10000 Ft-ig sima csomag 1100 Ft 890 Ft 790 Ft 710 Ft
utánvételes 1450 Ft 1200 Ft 1100 Ft 1050 Ft
10001 - 25000 Ft-ig sima csomag 1300 Ft 1100 Ft 1000 Ft 890 Ft
utánvételes 1520 Ft 1380 Ft 1250 Ft 1100 Ft
25001 Ft-tól 1520 Ft ingyenes 1250 Ft ingyenes

A csomagok teljes értékű biztosítással rendelkeznek!

Küldeményeink házhoz kézbesítését postai futárszolgálat végzi. A várható küldeményről, amennyiben a címzett mobil elérhetőségét ismerjük, a Posta előzetesen SMS értesítést küld és mód van a csomagkövetésre és kézbesítési időegyeztetésre is.
Személyes vásárlási lehetőség:
6726 Szeged, Vedres u. 2. Pántlika Rövidáru Bolt és Gobelin Szoba
Nyitva:

Hétköznap: 8 - 18 óráig
Szombaton: 8 - 12 óráig

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Még a végén igaza lesz a papának, aki örök gyűjtögető. Ne dobj ki semmit, mert valamire még jó lehet. Nos, most a maradék zsírkrétára is igaz ez.
Készíts a párodnak Valentin napra 3D-s képeslapot. Lepd meg ezzel a kedves kis emlékkel, amiről évek múlva is emlékezni fog erre a napra.
Készíts saját kézzel üdvözlő kártyát szerelmednek. Írj hozzá néhány gondolatot róla, neki, és egy kellemes vacsora mellett add át a meglepetésedet.
Mi lehet jobb ajándék, mint a tél hidegében melegséget adni, akár képletesen, akár valóban.
Készíts pom pom-okat, sokat sokat, és állítsd össze belőle a Valentin napi dekorációt. Egyszerű, szórakoztató, és a gyerekek is imádják.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!