Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

A SZŐKÉKKEL MINDIG BAJ VAN - HANGOSKÖNYV

azonosító# -
495 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A könyv Vaszary halhatatlan Párizs-regényeinek legkiemelkedőbb darabja. Párizs zamatát, illatát, bohémségét, könnyedségét senki nem tudja nála jobban megeleveníteni. Iróniája az a tünékeny, finom humor, amin ˝hol sírunk, hol meg nevetünk˝. Hallgatni arany! Főleg olyan szórakoztató és színvonalas irodalmi művet, mint amilyet most tart a kezében a kedves vásárló. A Helikon Kiadó ezzel a hangoskönyv-sorozatával azoknak kíván kedvezni, akik nem szeretnének lemondani az irodalom nyújtotta élvezetről, de nincs idejük naponta órákat olvasni, vagy az utazgatással töltött időt tartalmasan, érdekes könyvek hallgatásával kívánják eltölteni. A sorozat első darabja Vaszary Gábor A szőkékkel mindig baj van című regénye, amely Rudolf Péter előadásában garantáltan felhőtlen szórakozást biztosít minden korosztály számára.
Megrendelési lehetőségek:
06 59 321 444,

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz édes kis pókot süthető gyurmából. Nem mindenki szereti az ijesztő figurákat, de ha kedves arcot adnak neki, akkor az érzékenyebb lelkűek is jól szórakoznak.
Az apró fülbevalók, gyűrűk tárolása lehet akár dísze is a lakásnak. Készíts olyan ékszertartót, amelyben látványosan helyezheted el kincseidet.
Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!