Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

A SZŐKÉKKEL MINDIG BAJ VAN - HANGOSKÖNYV

azonosító# -
495 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A könyv Vaszary halhatatlan Párizs-regényeinek legkiemelkedőbb darabja. Párizs zamatát, illatát, bohémségét, könnyedségét senki nem tudja nála jobban megeleveníteni. Iróniája az a tünékeny, finom humor, amin ˝hol sírunk, hol meg nevetünk˝. Hallgatni arany! Főleg olyan szórakoztató és színvonalas irodalmi művet, mint amilyet most tart a kezében a kedves vásárló. A Helikon Kiadó ezzel a hangoskönyv-sorozatával azoknak kíván kedvezni, akik nem szeretnének lemondani az irodalom nyújtotta élvezetről, de nincs idejük naponta órákat olvasni, vagy az utazgatással töltött időt tartalmasan, érdekes könyvek hallgatásával kívánják eltölteni. A sorozat első darabja Vaszary Gábor A szőkékkel mindig baj van című regénye, amely Rudolf Péter előadásában garantáltan felhőtlen szórakozást biztosít minden korosztály számára.
Megrendelési lehetőségek:
06 59 321 444,

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Szinte minden kisgyereknek van olyan korszaka, amikor a kisfiúk a katonáikkal, a lányok a babáikkal mesélnek maguknak.
Gyűjts össze sok sok sörös kupakot a párod kedvenc sör márkáiból, és használd fel ezeket a következő szülinapi ajándék elkészítéséhez.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!