Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Heike Gade Kérlek jelentkezz! Hírek a túlvilágból

azonosító# -
1 500 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Vigasz, tanács és segítség megboldogult lelkektől

A halál nem kell, hogy mindennek a végét jelentse. Szeretteink számára ˝a függöny túloldalán az élet tovább folytatódik˝, és ők készek arra, hogy onnan is kapcsolatba lépjenek velünk. Sőt, az is lehetséges, hogy mi létesítsünk célzottan összeköttetést velük. Különösen szép, megindító lehetőséget nyújtanak a túlvilágban élő szeretteinkkel való kapcsolatfelvételre a médiumok, akik egyfajta rádióvevőként állnak rendelkezésre, mint a szellemi világból érkező üzenetek továbbítói.

Heike Gade a médiumok spirituális munkáját mutatja be, egy olyan területet, amely sokak számára még ma is rejtélyes, átláthatatlan, titokzatos, netán gyanús. Segít gyászolóknak, hogy megtanulják kezelni a halál, a gyász körüli traumát, mert a megboldogultak üzenetei megszabadítanak bűntudattól, gyógyítanak emocionális sebeket. A két szféra emberei közötti sikeres gondolatcsere még lehetővé tesz egy utólagos megbocsátást, elengedést és megváltást.

Nekünk földi embereknek jobban fel kellene készülnünk a szellemi világból érkező jelzésekre, hogy sikeresebbek lehessünk, és felismerhessük - ha nincs is más menekvés, nekünk a „felfelé vezető” út mindig nyitva áll!

Terjedelem: 144 oldal
Méret: 135x215 mm
Kötés: keménytáblás,
ragasztókötött
ISBN: 978 963 88153 4 7

Akciós ár: 1500 Ft

Ker. ár: 2500 Ft

1
db A könyvet beteszem a kosárba!
Megrendelési lehetőségek:
06 30 665 0481

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
A nászajándék csomagolása nagyon fontos. Bármilyen ajándékot rejt a csomag, igyekezz a nap hangulatához igazítani a csomagolást.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!