Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Heike Gade Kérlek jelentkezz! Hírek a túlvilágból

azonosító# -
1 500 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Vigasz, tanács és segítség megboldogult lelkektől

A halál nem kell, hogy mindennek a végét jelentse. Szeretteink számára ˝a függöny túloldalán az élet tovább folytatódik˝, és ők készek arra, hogy onnan is kapcsolatba lépjenek velünk. Sőt, az is lehetséges, hogy mi létesítsünk célzottan összeköttetést velük. Különösen szép, megindító lehetőséget nyújtanak a túlvilágban élő szeretteinkkel való kapcsolatfelvételre a médiumok, akik egyfajta rádióvevőként állnak rendelkezésre, mint a szellemi világból érkező üzenetek továbbítói.

Heike Gade a médiumok spirituális munkáját mutatja be, egy olyan területet, amely sokak számára még ma is rejtélyes, átláthatatlan, titokzatos, netán gyanús. Segít gyászolóknak, hogy megtanulják kezelni a halál, a gyász körüli traumát, mert a megboldogultak üzenetei megszabadítanak bűntudattól, gyógyítanak emocionális sebeket. A két szféra emberei közötti sikeres gondolatcsere még lehetővé tesz egy utólagos megbocsátást, elengedést és megváltást.

Nekünk földi embereknek jobban fel kellene készülnünk a szellemi világból érkező jelzésekre, hogy sikeresebbek lehessünk, és felismerhessük - ha nincs is más menekvés, nekünk a „felfelé vezető” út mindig nyitva áll!

Terjedelem: 144 oldal
Méret: 135x215 mm
Kötés: keménytáblás,
ragasztókötött
ISBN: 978 963 88153 4 7

Akciós ár: 1500 Ft

Ker. ár: 2500 Ft

1
db A könyvet beteszem a kosárba!
Megrendelési lehetőségek:
06 30 665 0481

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.
Készíts ajándékot a természet kincseiből. Például a csavart fűz, vagy bolond fűz ágai gyönyörű csavarokból, ívekből állnak.
Ajándékozz édes kis pókot süthető gyurmából. Nem mindenki szereti az ijesztő figurákat, de ha kedves arcot adnak neki, akkor az érzékenyebb lelkűek is jól szórakoznak.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!