Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Veréczi Frick Zsuzsa A repülést szolgálták

azonosító# -
2 500 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Egy különleges riportkötetet ajánlunk az érdeklődőknek, amelyben a MALÉV és a repülőtér egykori munkatársai – légiforgalmi irányítók, főmérnökök, pilóták, légiutas-kísérők, vezérigazgató és rakodó, rampasok és jegykezelők, vámosok – mesélnek munkájukról, a repülés szeretetéről. E könyv titka: miért volt más a repülés a hetvenes-nyolcvanas években. Itt nem arról van szó, amire a bulvársajtó éhezik: emberi érzések, sikerek és kudarcok kerülnek felszínre, történetek a repülés mindennapjaiból és a kulisszák mögötti eseményekről. Ajánljuk ezt a könyvet volt kollégáknak, repülősöknek és utasoknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek, akit érdekel a polgári légiközlekedés elmúlt több évtizede a történéseket megélők szemszögéből.

Terjedelem: 408 oldal, 40 oldal színes képmelléklet
Méret: 158 x 235 mm
KötéŠs: kartonált
ISBN: 978 963 08 5972 1
Súly: 700g

Akciós ár: 2500 Ft

Tekintettel a súlyra, a fizetési feltételeknél a könyvre az 1200 Ft vonatkozik!
Megrendelési lehetőségek:
06 30 665 0481

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A szimbólumok világát használva könnyedén alkothatunk olyan ajándékokat, amelyik a kivitelezésen túl plusz jelentés tartalommal is bírnak.
Ötletes nászajándék: Süss egy óriási szerencse sütit, töltsd meg mindenféle jótanáccsal, vicces üzenettel. Hadd szórakozzon az ifjú pár, miközben falatozik.
Esküvőre készülsz, és saját magad szeretnéd elkészíteni az ajándékot? Lepd meg az ifjú párt egy szép képpel, egy cica párral.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!