Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Veréczi Frick Zsuzsa A repülést szolgálták

azonosító# -
2 500 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Egy különleges riportkötetet ajánlunk az érdeklődőknek, amelyben a MALÉV és a repülőtér egykori munkatársai – légiforgalmi irányítók, főmérnökök, pilóták, légiutas-kísérők, vezérigazgató és rakodó, rampasok és jegykezelők, vámosok – mesélnek munkájukról, a repülés szeretetéről. E könyv titka: miért volt más a repülés a hetvenes-nyolcvanas években. Itt nem arról van szó, amire a bulvársajtó éhezik: emberi érzések, sikerek és kudarcok kerülnek felszínre, történetek a repülés mindennapjaiból és a kulisszák mögötti eseményekről. Ajánljuk ezt a könyvet volt kollégáknak, repülősöknek és utasoknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek, akit érdekel a polgári légiközlekedés elmúlt több évtizede a történéseket megélők szemszögéből.

Terjedelem: 408 oldal, 40 oldal színes képmelléklet
Méret: 158 x 235 mm
KötéŠs: kartonált
ISBN: 978 963 08 5972 1
Súly: 700g

Akciós ár: 2500 Ft

Tekintettel a súlyra, a fizetési feltételeknél a könyvre az 1200 Ft vonatkozik!
Megrendelési lehetőségek:
06 30 665 0481

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.
A fiókok kiürítése alkalmával sok olyan tárgyat találunk, amit azért tettünk el, mert “Jó lesz az még valamire” A varró dobozban pihenő gombokat most tényleg felhasználhatod.
Fényképeket szeretnél becsempészni a párod íróasztalára, irodájába, munkahelyére? Készíts, férfias kereteket, és így biztosan sikerrel jársz.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!