Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

JULIAN ASSANGE: A LETILTOTT ÖNÉLETRAJZ - A WIKILEAKS-ALAPÍTÓ TÖRTÉNETE

azonosító# -
3 192 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Kiadó: TranzPress Kft.
Kötés: puhakötés
„AZ AMERIKAIAK TÖBBSÉGE NEM ÉRTI, MENNYIRE FONTOS A WIKILEAKS. FELBECSÜLHETETLEN AZ, AMIT JULIAN A SZÓLÁSSZABADSÁGÉRT TETT.” (OLIVER STONE, FILMRENDEZŐ)

„BÁRKI, AKI ILYEN ÖNFELÁLDOZÓ BÁTORSÁGGAL VÉDI A DEMOKRATIKUS ALAPJOGOKAT, ELISMERÉST ÉRDEMEL, NEM PEDIG MEGHURCOLTATÁST ÉS BÖRTÖNT.” (NOAM CHOMSKY, NYELVÉSZ, FILOZÓFUS)

„TELJES MÉRTÉKBEN TÁMOGATOM JULIAN ASSANGE-T, AKI ÚTTÖRŐ SZEREPET JÁTSZIK A KORMÁNYOK ÁTLÁTHATÓSÁGÁÉRT, A SZÓLÁSSZABADSÁGÉRT ÉS AZ INTERNETES SAJTÓ FORRADALMASÍTÁSÁÉRT
FOLYTATOTT KÜZDELEMBEN. JULIAN ÉLHETŐBB HELLYÉ TETTE A VILÁGOT, ÉS AZON BELÜL IS HAZÁMAT, AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKAT.” (MICHAEL MOORE, FILMRENDEZŐ)

„ASSANGE UGYANAZT ÉRDEMLI, MINT AZ ÖSSZES TÖBBI TERRORISTA - HALÁLBÜNTETÉST…” (JEFFREY T. KUHNER, KONZERVATÍV ÚJSÁGÍRÓ, WASHINGTON TIMES)

Cikkek, recenziók:
˝Az igazság bajnokai? Az igazság bajnokai?˝ - A Népszabadság Online cikke
˝A fordított kémsztori˝ - Origo.hu
Hallgassa meg Klubrádióban elhangzott két beszélgetést a könyvről itt és itt.
˝Miért vált Julian Assange ellenszenvessé˝ - Földi Bence könyvkritikája
Hallgassa meg a Muzsikus Rádióban elhangzott beszélgetést a könyvről itt!
Hallgassa meg a Jazzy Rádióban elhangzott könyvajánló beszélgetést itt!
Terjedelem: 370 oldal
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2013
ISBN: 978963086593-7

Az ausztrál származású, 42 éves botrányhős Wikileaks-alapító 2010-ben szerződést kötött egy brit kiadóval önéletrajzának megírására. Több hónapig veszik fel visszaemlékezéseit, majd a szerkesztett kézirat átolvasása után Assange visszalép a mű kiadásától. Ekkorra azonban már átvette a tetemes jogdíjelőleget, amelyet addigra el is költött perköltségeire.

A kiadó úgy döntött, hogy 2011 végén megjelenteti a könyvet, mely 17 országban óriási érdeklődést keltett. Assange egyes szám első személyben meséli el, milyen út vezetett gyermekkorától a Wikileaks megalapításán át odáig, hogy folyamatos kiszivárogtatási és kémkedési akciói miatt Amerikában a ˝világ legveszélyesebb emberének˝ kiáltották ki.
A szerző jelenleg a londoni equadori követségen tölti napjait, és politikai karrierjére készül a Wikileaks nevű, napjainkban bejegyzésre kerülő párt élén. Eközben az Egyesült Államok kémkedéssel vádolja, míg a svéd hatóságok és az Interpol két nő szexuális zaklatásáért akarja bíróság elé állítani.
Julian Assange számos nemzetközi újságírói díj birtokosa: The Economist – Freedom of Expression Award, Amnesty International Media Award, Le Monde – Man of the Year, Sam Adams Award

A szerzőről készült életrajzi filmet 2013 októberében mutatták be The Fifth Estate címmel az amerikai mozikban.
Szállítási határidő: 1-3 munkanap
Megrendelési lehetőségek:
06 1 225 1426

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.
A szimbólumok világát használva könnyedén alkothatunk olyan ajándékokat, amelyik a kivitelezésen túl plusz jelentés tartalommal is bírnak.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
Ajándékozz az ifjú párnak ajándék pár- párnát nászajándékba. Készítsd el saját magad az ajándékot, így igazán személyessé teszed azt.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!