Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Nagymamáknak, nagypapáknak

azonosító# 378124
6 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Kiváló ajándék, memóriafejlesztő és karbantartó az együtt töltött idő játékos eltöltéséhez. Német kutatók szerint, ha az agyat rejtvényfejtéssel karban tartjuk, nagyobb az esélyünk, hogy a memóriánk is fitt marad, hisz tornáztatjuk azt. Persze csak úgy is adható, hisz sokak kedvence a keresztrejtvény fejtés, és ami ennél is izgalmasabb, ha olyan meghatározásokat fejtünk meg, melyek talán 20 éve történtek, már majdnem elfelejtettük, de még mindig mosolyt tud csalni az arcunkra. Egy kis nosztalgia, egy kis személyes történet, egy kis emlék. Típus: skandináv rejtvény. A rejtvényben a megfejtés személyre szabható: maximum 36 karakteres lehet. A rejtvényen belül is elhelyezhető 2-3 személyre szabott meghatározás: maximum 7 karakter/meghatározás. Beillszethető: 2 darab fekvő méretű kép Megadható: szabadon változtatható a képek alatti szöveg is. Gyakori kérdések: Milyen file-t fogok kapni? Az e-mailben kapott file, minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (210x297) PDF lesz. Hol tudom a fotót csatolni és a személyre szabott megfejtést elküldni? A fekvő méretű fotókat, a megfejtendő üzenetet és a további személyre szabható meghatározásokat e-mail-ben tudod nekünk elküldeni a rendeles@ajandekrejtveny.hu címre. Küldhetek több fotót is? Eredetileg két fotó beillesztésre van lehetőség, de szükség esetén fotómontázzsal megoldható max: 4 fotó beillsztése is. Más méretű rejtvényre is van lehetőség? Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk az rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.
Miért jó ajándék ötlet?
Garantáltan nincs még egy belőle, mint ahogy a szerettünk is egyedülálló és különleges, akinek adjuk. Nem titkolt szándékunk, hogy szeretnénk visszahozni a személyes üzenetek, ajándékok értékét, hogy ne csak emóciójelekkel tudjuk kifejezni szándékunkat, érzéseinket, hanem egy különleges meglepetés.
A legnagyobb dolog, amit adhatunk másoknak a mai világban az időnk és az energiánk.
Hiszünk abban, hogy az az ajándék, amelybe energiát és időt fektetünk, többet ér és többre értékelik, mint a hagyományos tucatajándékot.
Megrendelési lehetőségek:
(06 70) 264 2652
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Elektronikusan (e-mail).

Az elkészült ajándékrejtvényt a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük. Elkészítési idő kb. 3 munkanap, az ellenérték számlánkra való beérkezését követően.

Milyen file-t fogok kapni?
Az e-mailben kapott file, minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (210x297) PDF lesz.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Fonott, többsoros karkötőket te is könnyedén készíthetsz apró charmokkal díszítve, az ünnepelt ízléséhez illő színekből figurákból.
A régi bakelit lemezekből rengeteg féle ajándékot készíthetünk. Vághatjuk, olvaszthatjuk, formálhatjuk.
Készíts egyedi ékszert ajándékba, dimenziós ragasztó segítségével. Olyan mintát, formát raksz bele, amit csak akarsz.
Fényképeket szeretnél becsempészni a párod íróasztalára, irodájába, munkahelyére? Készíts, férfias kereteket, és így biztosan sikerrel jársz.
A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!