Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen (#KSA1)

azonosító# -
3 300 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A SZALVESZTROLOK:
„A legjelentősebb áttörés a táplálkozástudományban a vitaminok felfedezése óta.”
❖ Daniel Burke professzor

FIGYELEM:
Ismét Budapestre látogat Dan Burke professzor, aki a rák felismerésének, megelőzésének és kezelésének új módszereire irányuló kutatásairól és a Salvestrol koncepcióról tart egész napos szemináriumot. Várjuk a természetes gyógymódok alkalmazása iránt elkötelezett kutatókat, terapeutákat, természetgyógyászokat.

Kedvezményes, 50%-os lehetőség a részvételi díjból az oldal látogatóinak!
Jelentkezésnél adja meg ezt a kuponkódot: SAL50%
Jelentkezés: http://seminar.salvit.hu

Az étrend és a rák kapcsolata. Szerző: Brian A. Schaefer
Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen részletes ismertetője

Ez a könyv, amit mindenkinek, akinek tumoros (daganatos) megbetegedés volt a családjában, vagy érintett ebben, el kell olvasnia! Részletes, tudományos magyarázat arról, hogy egyeseknek miért sikerül maradéktalanul meggyógyulni, másoknak miért nem!
A könyv a SZALVESZTROLOK, vagyis egy új osztályba tartozó természetes, a vitaminok fontosságához hasonló vegyületek alapos bemutatásával foglalkozik. Ezeknek inkább gyógyszerészeti, mintsem kémiai meghatározásuk van.
Tudományosan megfogalmazva: Olyan metabolitok tevékenysége jellemzi őket, amelyek akkor jönnek létre, amikor a CYP1B1 enzim létrehozza azokat a rákos sejtekben.
Egyszerűen szólva, a szalvesztrolok élelmiszer alapú vegyületek, amiket egy különleges enzim átalakít az anyagcseréje során, hogy rákellenes anyagokat hozzon létre. Ezek a rákellenes anyagok visszaszorítják a tumor, a daganat növekedését azzal, hogy megölik a rákos sejteket.
A szalvesztrolok magyarázatot adnak
az étrend és a rák kapcsolatára,
a gyümölcs és zöldségfogyasztás és a rák alacsonyabb előfordulása közötti kapcsolatra.
Jelentős változásnak kell bekövetkeznie az ételhez való hozzáállásunkban, élelmünk termesztésében és abban, ahogy az étrendünkre tekintünk. A könyvben nem csupán konkrét recepteket, megoldásokat, de a táplálék kiegészítők szerepére vonatkozó részletes és tudományos alaposságú magyarázatokat találhatunk. A könyvet bátran átadhatja kezelőorvosának is, mivel a nemzetközi orvos-tudósok tényfeltáró munkássága számukra is meggyőző erejű lesz.
„Miután a könyvet elolvastam, elkezdtem alkalmazni, odaadtam az onkológián az orvosomnak. Először csak betette a táskájába, a fejét csóválta és nem foglalkozott vele. Jeleztem neki, hogy eszerint a könyv szerint kezdek élni. Az állapotom javult. Két alkalommal később szólt nekem: Marika, amit elkezdett, a könyv szerint, pontosan ugyanúgy csinálja. Ez az irány jó!” – Mária Debrecen
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk az Altrient® néven ismert magas felszívódással rendelkező bio-aktiv vitaminok forgalmazásával foglalkozik.
Ezek a termékek kiváló minőségüknél fogva igazán értékes ajándékok.
Lepd meg velük a családtagjaidat, szeretteidet!
Akit megajándékozol, érezni fogja, hogy fontos vagy neki, fontos neked az ő egészsége. Az egészsége megőrzéséhez segíted nem csak a kedvességeddel, de kézzelfogható módon is. Ajándékod egyben kedves figyelmesség is, bizonyára örömöt szerez.
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 954 0331
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti vásárlásnál, előre utalással.
Bankkártyás fizetési lehetőség.
Utánvétes szállítási díj: 1.200 Ft.
Gyors és pontos szállítás!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts PVC cső darabokból képkeretet, tükör keretet, vagy éppen térelválasztó dísz falat. Ajándékozd meg vele a szeretteidet.
Egy elegáns csipke, gyöngy kompozícióból álló karkötő nagyon szép kiegészítője lehet a női öltözetnek. Készítsd el saját magad.
Ajándék készítés, és virág ajándékba. Egyszerre kettő meglepetés. Ezt bárki szívesen fogadja, próbáld ki.
Készíts ajándékot régi, elfeledett színes ceruzákból. Teljes kis ékszer készletet alkothatsz a fiók mélyén pihenő, már nem használt színesekből.
A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!