Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

21 napos "Pozitív gondolkodás" kihívás Varázscsomag

azonosító# POZ01_21NAP
3 490 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Változtasd meg az életed 21 nap alatt! KÉSZEN ÁLLSZ A KIHÍVÁSRA? Akkor íme a szabályok: 1. Fogadd meg, hogy 21 napig nem panaszkodsz, és minden nap feljegyzel egy pozitív gondolatot a Varázsfüzetbe 2. A kihívás ideje alatt viseld a választott karkötőt, ami emlékeztet a fogadalmadra 3. Ha elrontod, és panaszkodsz, tedd át a karkötőt a másik kezedre, és másnap újraindul a 21 nap Tipp: érdemes az első naptól jegyzetelni az élményeidet, így nem csak a napi pozitív gondolatot (vagy kellemes élményt) jegyezheted fel, hanem nyomonkövetheted életed változásának minden egyes lépést, ami később visszaolvasva hatalmas energiákkal és igazi büszkességel fog eltölteni! Ha pedig úgy érzed, szeretnél példáddal másoknak is erőt adni ahhoz, hogy változtassanak életükön, küldd el nekünk élményveszámolódat, és egy 50%-os Varázsfüzet Kedvezményutalványt kapsz tőlünk cserébe! :) És hogy mi a VarázsFüzet valójában? Egy olyan füzet, melynek borítóját magad színezheted ki. Az így kapott mintában egy pozitív gondolat/szöveg olvasható, ami minden alkalommal. amikor előveszed a füzetet, pozitív energiával tölt fel, önbizalmat ad és szabadjára engedi a kreativitásod. A varázsfüzet háromszoros varázserővel rendelkezik: 1. a színezés meditatív varázsa: a színezéssel aktivizálódik a jobb agyfélteke, ami a mai rohanó világban egyfajta meditációként hat; megnyugtat, ellazít és felersőíti a kreativitást. Ráadásul minden színnek más-más különleges hatása van. 2. a pozitív gondolkodás varázsa: tudtad, hogy az agyad mindent komolyan vesz, és beépít a hétköznapjaidba, amit csak mondasz vagy gondolsz? Egy rövid szó csodákra képes: a jó gondolatok jó eseményeket vonzanak, a rossz gondolatok rosszakat. Mivel negatív ingerek nap mint nap érnek mindenkit, fontos, hogy ellensúlyozzuk pozitív megerősítésekkel. 3. a szeretet varázsa: mindenkinek szüksége van arra, hogy szeressék, de ez önmagában kevél, fontos, hogy tudassuk is a másikkal, hogy szeretjük. De még ennél is fontosabb, hogy magunkat szeressük, és időnként kedveskedjünk magunknak egy apósággal. Ezért akár egy szerettedet leped meg vele, akár magadnak ajádékozod, a varázsfüzet hatása biztosan nem marad el. A füzet
Miért jó ajándék ötlet?
Mi a VarázsFüzet?

Nem csak egy füzet! ÉLETSTÍLUS!
Pozitív gondolkodás és meditáció a hétköznapokban.

Hogyan működik a VarázsFüzet?

A VarázsFüzet olyan jegyzetfüzet, melynek borítóját magad színezheted ki. Az így kapott mintában egy pozitív gondolat/szöveg olvasható, ami minden alkalommal, amikor előveszed a füzetet, pozitív energiával tölt fel. Belső lapjain pedig elgondolkodtató idézeteket olvashatsz életről, sikerről, önbizalomról, gondolataid teremtő erejéről.
Megrendelési lehetőségek:
06-70-947-7691

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Ebben a blogban gyönyörű, és különleges esküvői csokrokat láthatsz, amelyek soha nem száradnak el.
Ma már egyre többször kerülünk abba a helyzetbe, hogy az ifjú pár pénzt kér nászajándékként, hogy könnyedebben kezdjen neki a közös életnek.
A nászajándék csomagolása nagyon fontos. Bármilyen ajándékot rejt a csomag, igyekezz a nap hangulatához igazítani a csomagolást.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!