Részletekért kattints a képre!

Napelemes vakondriasztó

azonosító# -
2 580 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Nincs több túrás !

Ugrott már Ön is ´hátraszaltót´amikor meglátta a vakondok által feldúlt virágoskertjét? Remélem nem! Valószínű ezután nem is fog,mert ez a kis környezetbarát riasztó 650 négyzetméteres körzetben elüldözi a vakondokat,és egyéb rágcsálókat.45 másodpercenként 2 másodperces jeleket sugároz a föld alatt,mely a fent említtet állatokat rendkívülien irritálja és ennek következtében szinte elüldözi.A szerkezet napelemmel működik, és a beépített akkumulátor biztosítja az éjjel-nappali működést.A vakondriasztó zöld-fekete színe szinte észrevétlenné teszi a kertben, így nem rontja az összképet. Működése 400-1000 Hz.
Miért jó ajándék ötlet?
Praktikus Ajándékok webshopunkban minden olyan terméket megtalálsz, amely érdekesebbé, izgalmasabbá, vidámabbá, és szórakoztatóbbá teszi az otthonodat, a szürke hétköznapokat. Mindennek meg van a maga praktikus használati oldala, de nem mindegy, hogy mindezt milyen formában tálaljuk Neked. Mert mennyivel jobb egy repülő órára ébredni reggel, vagy egy gitárt markolni, miközben a reggeli kávédat iszogatod. Egy arany rúddal kergetni a kurzort a szimpla egér helyett, vagy éppen rejtvényt fejteni a teásbögre falán. Mindemellett persze megtalálod az igényes, szép termékeket is az áruházunkban. Nézz körül nálunk, és ajándékozz szépséget, vidámságot a szeretteidnek!
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 956 9602
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Az utánvétes és a nagyobb csomagokat az MPL futárszolgálattal szállítjuk házhoz.A kisebb csomagokat-ha megoldható-pufi borítékban postai díjszabás alapján küldjük el.
A termékek jelentős része raktáron van,de előfordulhat átmeneti készlethiány,ebben az esetben kb 10-15 nap a szállítási határidő.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
Az adventi kalendárium bontogatását nem csak a gyerekek élvezik. Éppolyan várakozással tölti el a felnőtteket is a várakozás.
Sok minden felhasználható helyes kis ajándékok, ünnepi dekoráció készítéséhez. Ilyen például egy darab festő ecset is.
Apró ajándékokat, csokicsomagokat készíthetsz a munkatársaidnak, vagy a gyerek tanár nénieinek, óvónőknek, stb.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!