Részletekért kattints a képre!

Peonza Turbo Dragon szürke

azonosító# -
3 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A peonza egy mexikói eredetű játék, amelynek lényege, hogy zsinórt – tartozék - kell tekerni a Peonzára, amit miután eldobunk pörög. Különböző trükkök tanulhatók, amelyekhez ügyesség és gyakorlás szükséges.
Turbo Dragon: Sárkánypikkelyre emlékeztető mintája van, amelyet koronás sárkány rajz díszít. A tetején dombornyomott sárkányfigura látható. De ami a legfontosabb, a King Turbo peonzához hasonlóan csapágyas a hegye. Ezzel a peonzával biztosan minden trükk sikerülni fog.
A Peonza összerakása:
Először le kell venni a Peonza tetejét. Ehhez az oldalán lévő két vasdarabot kell befelé és felfelé tolni (először elég nehéz). A Peonza belsejében található a kötél és a csillag. A kötél egyik végét rá kell erősíteni a csillagra, a másik végét pedig a karikára.

Peonza fajták: (a legismertebbek)
-Orion: kezdőknek ajánlott. Ereje gyenge.
-Mini car: A Mini Car nem a legerősebb peonza, viszont olykor ereje nagyobb az orionénál is. A Mini Car (másnéven Mini) a legkisebb peonza. Általában egyszínű, felirat van az oldalán, ismertetője egy autó a tetején.
Cobra: Ez a peonza nagyon szép és erős is egyaránt. Az oldala hasonlít a kígyón lévő pikkelyekre, innen ered a neve. Kicsit súlyosabb, mint a többi peonza, ezért jobban pörög kidobás után.
-King Turbo: A leggyorsabb és leghosszabb forgás érdekében új technológiával készült el a Peonza King Turbo. melynek forgó hegye csavaros technikával ellátott. A hosszan tartó pörgés egyben azt is jelenti, hogy még látványosabb és bonyolultabb trükköket mutathatsz be vele a versenyeken.
-King Cobra: Méretét tekintve pontosan megegyezik a normál kobra peonzával, azonban ennek a levehető tetőrész alatt van egy különálló spéci gyűrűje, melyet akár ki is cserélhetsz egy másikra, természetesen dombornyomással készült mintával.
-Dragon: A peonza tetején egy 3D sárkány logó látható, az oldalán pedig egy sárkány minta.
-Diamante: A diamante, ismertebb nevén Diamond szép fajta, bár az erejére ez nem mondható. A Cobra erősebb nála. A külseje gyakran egyszínű és átlátszó. Ez a peonza gyémánt alakú, és fényben nagyon szép tud lenni, innen kapta nevét.
Megrendelési lehetőségek:
06 30 305 8000

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts saját kézzel ékszert ajándékba, és lepd meg vele az ismerőseidet, családtagjaidat. Egy kézzel készített ajándék mindig egyedi, ezért emlékezetes.
Készíts vendég - kő könyvet a barátaidnak, rokonaidnak. Ajándékozd meg őket, hogy aztán mindenki más is megajándékozhassa őket.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!