Részletekért kattints a képre!

Peonza Turbo Dragon szürke

azonosító# -
3 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A peonza egy mexikói eredetű játék, amelynek lényege, hogy zsinórt – tartozék - kell tekerni a Peonzára, amit miután eldobunk pörög. Különböző trükkök tanulhatók, amelyekhez ügyesség és gyakorlás szükséges.
Turbo Dragon: Sárkánypikkelyre emlékeztető mintája van, amelyet koronás sárkány rajz díszít. A tetején dombornyomott sárkányfigura látható. De ami a legfontosabb, a King Turbo peonzához hasonlóan csapágyas a hegye. Ezzel a peonzával biztosan minden trükk sikerülni fog.
A Peonza összerakása:
Először le kell venni a Peonza tetejét. Ehhez az oldalán lévő két vasdarabot kell befelé és felfelé tolni (először elég nehéz). A Peonza belsejében található a kötél és a csillag. A kötél egyik végét rá kell erősíteni a csillagra, a másik végét pedig a karikára.

Peonza fajták: (a legismertebbek)
-Orion: kezdőknek ajánlott. Ereje gyenge.
-Mini car: A Mini Car nem a legerősebb peonza, viszont olykor ereje nagyobb az orionénál is. A Mini Car (másnéven Mini) a legkisebb peonza. Általában egyszínű, felirat van az oldalán, ismertetője egy autó a tetején.
Cobra: Ez a peonza nagyon szép és erős is egyaránt. Az oldala hasonlít a kígyón lévő pikkelyekre, innen ered a neve. Kicsit súlyosabb, mint a többi peonza, ezért jobban pörög kidobás után.
-King Turbo: A leggyorsabb és leghosszabb forgás érdekében új technológiával készült el a Peonza King Turbo. melynek forgó hegye csavaros technikával ellátott. A hosszan tartó pörgés egyben azt is jelenti, hogy még látványosabb és bonyolultabb trükköket mutathatsz be vele a versenyeken.
-King Cobra: Méretét tekintve pontosan megegyezik a normál kobra peonzával, azonban ennek a levehető tetőrész alatt van egy különálló spéci gyűrűje, melyet akár ki is cserélhetsz egy másikra, természetesen dombornyomással készült mintával.
-Dragon: A peonza tetején egy 3D sárkány logó látható, az oldalán pedig egy sárkány minta.
-Diamante: A diamante, ismertebb nevén Diamond szép fajta, bár az erejére ez nem mondható. A Cobra erősebb nála. A külseje gyakran egyszínű és átlátszó. Ez a peonza gyémánt alakú, és fényben nagyon szép tud lenni, innen kapta nevét.
Megrendelési lehetőségek:
06 30 305 8000

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts gyermekednek, vagy rokon gyerekeknek karácsonyra karácsonyfa alakú babaházat berendezéssel, kis manókkal.
Zokni muffin csomagolva. Apró ajándék, amit a csomagolás tesz érdekessé. Az ilyen, és hasonló ötletek olcsók, és kedvesek.
Néha az egyszerű ötletekkel lehet kedves apróságokat ajándékozni szeretteinknek. Ez a kis befőttes üveg ötlet is ilyen.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
Ez a tálca színeivel, hangulatával igazi karácsonyi meglepetés lehet a család nőtagjainak, akik szeretnek a konyhában sürgölődni.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!