Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Kidkraft Városi vonatszett asztallal

azonosító# 17985
78 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A Kidkraft Városi vonatszett asztallal (Kidkraft City Explorer s Train Set and Table) festett fából és faalapú anyagokból készült, több mint 80 db-os vonat szett épületekkel, emberekkel, közlekedési lámpákkal és táblákkal, helikopterrel és a hozzá tartozó leszállóhellyel, egy 3 szintes híddal, daruval, repülő kifutóval és egyéb tereptárgyakkal.

Az asztal szélei különleges kiképzéssel készültek, így egészen biztosan nem horzsolják le a gyerek kezét. Az asztallap magassága alkalmazkodik a gyerekek szemmagasságához, mérete lehetővé teszi, hogy akár több gyerek is kényelmesen játsszon órákon át.

A készlet kompatibilis minden Kidkraft, Brio és Thomas és Barátai vonatkészlettel.

Az asztalhoz tartozó két műanyag tároló edény helyet ad az elemeknek, így biztosítja a rendet a szobában az édesanya örömére, a gyerekek pedig naponta átélhetik az alkotás élményét, amikor újra építik a terepet.

A Kidkraft Városi vonatszett asztallal 3 éves kortól ajánlott.

Kattintson a képre, és tekintse meg a Kidkraft Városi vonatszett asztallal fényképét nagyobb méretben!RAKTÁRBÓL AZONNAL ELVIHETŐ!
Miért jó ajándék ötlet?
Az általunk forgalmazott termékeket mind úgy válogattuk össze, mintha a saját gyerekeinknek szánnánk. Mert a legjobbat akartuk.
Olyan termékeket, amelyekkel szívesen játszanak a gyerekek, mert szépek és izgalmasak és nyugodtan lehet nyúzni őket, mert annak ellenére, hogy fából vannak, kibírják az esti közös fürdőzést, azt is, hogy rájuk állnak, meg azt is, ha a kisautókat görkorcsolya helyett használják.
Aki pedig ajándékba adja ezeket a játékokat, biztos lehet benne, hogy nem csak szórakoztató és tartós az ajándéka, de ügyesebb, okosabb lesz tőle a gyermek. És persze boldogabb is. Hát van ennél fontosabb?
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 574 3134
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A szállítás 1-2 munkanapon belül történik a rendelkezésre álló raktárkészlet függvényében.
Átutalás esetén a rendelést mindig a vételár bankszámlánkon történő jóváírását követően teljesítjük.
A kiszállítás díja 1.400 Ft
Személyes vásárlási lehetőség:
2310 Szigetszentmiklós Árpád u.
Raktárban van lehetőség a személyes átvégelre, csak előre megbeszélt időpontban a 06/20-5743134-es telefonszámon.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
Állíts össze ajándékcsomagot az ifjú párnak. Ha jól ismered őket, akkor ez az ajándék ötlet kiváló lehet. A témát maguk az ünnepeltek adják neked.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!