Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Fa építőjáték gyerekeknek kisautó Redmaster Bricolo Janod szerszámokkal 2 éves kortól 17 elemmel

azonosító# -
8 820 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Janod fa mágneses építőjáték autó Redmaster Bricolo egy szép fa gyerekjáték főleg kisfiúknak 2-4 éves korosztály részére. Fa gyerekjáték szép tarka színben pompázik, 17 elemből áll, ide tartoznak fa szerszámok is. Az autó elülső részén praktikus zsinór található. Fa építőjáték nagyszerű kis mesteremberek, autókedvelő gyerekek részére, akik szívesen sétálnak a friss levegőn kedvenc kisautójukkal. Kisfiúk sajátkezűleg tudják összerakni a kisautót és indulhatnak is közösen kalandos utakra. Gyermek fa kisautó időfeletti játék, minőségi fából készült és egészségre ártalmatlan festékanyagokkal lett kezelve. Egyedi kivitelezése, valósághű dizájn és figyelemfelkeltő színek garantálják, hogy ezzel a játékkal minden kisfiú szívesen fog játszani. Szintén kedves társa lehet ez a játék kicsiknek séták alkalmadtán a friss levegőn.

Manapság a fa játékok világszerte igen közkedveltek és ez nem hiába van, hisz nagy mértékben hozzájárulnak a gyermek fejlődéséhez. Minden fa Janod játék oktató jellegű, hozzájárulnak a gyerkőc mentális és fizikai fejlődéséhez. Fa játékokkal való manipuláció közben fejlődnek a finom motorikus képességek, a fa felület felfedezésével fejlődik a tapintási érzékenység. Fa építőjáték ezen felül erősíti a gyermek kézizmait és gyerekek bizonyos mechanikai ügyességre tesznek szert a játékkal. A Janod termékek gyártásánál használt fa alapanyag olyan módon van kezelve, amely megakadályozza a fa felhasadásat. A Janod gyártó cég a FSC minősítési tanúsítvány birtokosa (Forest Stewardship Council) ami garantálja, hogy az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés és gyártás feltételeinek.

Francia Janod vállalat elsőosztályú fa gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek egyben szórakoztatóak és játékosak és szintén fejlesztik a gyerek intelligenciáját, vidám színekben tündökölnek és sima a felületük. A Janod gyerek játékok szigorú szabványoknak és előírásoknak felelnek meg, ami garantálja, hogy a gyermekek a játékokkal való szórakozás kӧzben teljes biztonságban vannak. A maximális biztonságon kívül a gyártó szem előtt tartja a játékok vonzó kivitelezését is, ӧrӧmet szerezve ezzel a gyermekeknek világszerte. A Janod gyártó játékainak minőségét a nemzetkӧzi díjak is bizonyítják: PAL Awards a beszédfejlesztő játékokért és az Oppenheim Toy Portfolio Awardon belül, ahol az elhelyezésről a szülők, pedagógusok és gyerekek dӧntenek, a Best Toy Awardon elért arany minősítés.

Jellemzői

fa autó 17 elemmel
zsinóron húzható
szép színkivitelezés
a gyártó által forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés és gyártás feltételeinek (FSC tanúsítvány)
megfelelő 2-4 éves korosztály részére
egészségre ártalmatlan alapanyagokból és festékanyagokból
fejleszti a finom és erős motorikus képességeket, tapintási érzékenységet, fantáziát, erősíti a kézizmokat
gyerekek megismerkednek a szerszámokkal
ideális sétára a friss levegőn
a maximális biztonság érdekében megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak és előírásoknak
egyedi francia dizájn
Megrendelési lehetőségek:
+421 944 627 725

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az adventi kalendárium bontogatását nem csak a gyerekek élvezik. Éppolyan várakozással tölti el a felnőtteket is a várakozás.
A fiók mélyén pihenő leszakadt, maradék gombokból nagyon szép ajándékokat készíthetünk. Ebben a bejegyzésben megmutatok pár ötletet.
A bagoly közkedvelt figura a lakásdekorációk körében. Most fenyőfa díszként magad is elkészítheted.
Aranyos ajándékötlet lehet karácsonykor megajándékozni a család 18 év feletti férfi tagjait Mikulásnak álcázott borral.
Télen a forró csoki gondoltat is felmelegít bennünket, csoki imádókat, ezért biztos siker, ha egy gusztusos forró csoki összeállítással leped meg a szeretteidet.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!