Részletekért kattints a képre!

MCDAVID JÉGSPRAY

azonosító# 217
1 400 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Fájdalmak enyhítésére készült csodaszer! Sport Webshop - sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása McDavid 300 ml jégspray,mely sporttevékenységek folyamán keletkezettsérülések,zúzódások,ficamok,rándulások okozta fájdalmak enyhítésére,a sérült területek gyors hűtésére szolgáló kiváló minőségű gyógyászatisegédeszzköz.Felhasználása:A sérült részre kell permetezni 10-15 centiméter távolságról maximum 5 másodpercig.Amikor feltűnik egy vékony fehér réteg a bepermetezett felületen,a permetezést be kellfejezni.Ismételje meg az alkalmazást legalább háromszor,rövid és szünetekkel megszakítottpermetezéssel.A hideg,mechanikus fájdalomcsillapítás időszakosan megszünteti a fájdalmat.Figyelmeztetések:Nem szabad alkalmazni közvetlenül nyílt sérüléseken,horzsolásokon,szem ésnyálkahártya környékén,a belélegzését kerülni kell.Tartsa gyermekektől távol.A tartály nyomás alatt van.Napsugaraktól és 50°C-nál magasabb hőmérséklettől védeni kell.Nem szabad kilyukasztani,ütögetni illetve nyílt láng közelében tartani.Használata során a dohányzás tilos.Ha szembe vagy nyálkahártyára került azonnal orvoshoz kell fordulni.A jégspry alján található dátum a gyártás ideje, és onnantól számítva 3évig tart a szavatossága. Ez időtartalom lejárta után NE használják!!!
Megrendelési lehetőségek:
06 30 1816599
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Házhoz szállítási díj: 1490 Ft, GLS CsomagPontba: 990Ft, személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási díjat. Ez elsősorban szolnoki lakosoknak kedvezhet, mert üzletünket Szolnokon a Mátyás Király út 29 szám alatt az Interspárban találhatja meg. 40.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!
Elérhetőségünk:
e-mail címünk: info@total-sport.hu
telefonszámunk: +36 30 181 65 99

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.
Készíts saját ajándékokat. Ha szeretsz a konyhában tenni venni, és szeretsz ajándékot csomagolni, akkor hozd össze a kettőt.
Készíts az apróságoknak fenyő formájú játékházat, és lepd meg őket a színes, vidám, akár játéktárolónak is használható ajándékkal.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!