Részletekért kattints a képre!

MCDAVID JÉGSPRAY

azonosító# 217
1 400 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Fájdalmak enyhítésére készült csodaszer! Sport Webshop - sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása McDavid 300 ml jégspray,mely sporttevékenységek folyamán keletkezettsérülések,zúzódások,ficamok,rándulások okozta fájdalmak enyhítésére,a sérült területek gyors hűtésére szolgáló kiváló minőségű gyógyászatisegédeszzköz.Felhasználása:A sérült részre kell permetezni 10-15 centiméter távolságról maximum 5 másodpercig.Amikor feltűnik egy vékony fehér réteg a bepermetezett felületen,a permetezést be kellfejezni.Ismételje meg az alkalmazást legalább háromszor,rövid és szünetekkel megszakítottpermetezéssel.A hideg,mechanikus fájdalomcsillapítás időszakosan megszünteti a fájdalmat.Figyelmeztetések:Nem szabad alkalmazni közvetlenül nyílt sérüléseken,horzsolásokon,szem ésnyálkahártya környékén,a belélegzését kerülni kell.Tartsa gyermekektől távol.A tartály nyomás alatt van.Napsugaraktól és 50°C-nál magasabb hőmérséklettől védeni kell.Nem szabad kilyukasztani,ütögetni illetve nyílt láng közelében tartani.Használata során a dohányzás tilos.Ha szembe vagy nyálkahártyára került azonnal orvoshoz kell fordulni.A jégspry alján található dátum a gyártás ideje, és onnantól számítva 3évig tart a szavatossága. Ez időtartalom lejárta után NE használják!!!
Megrendelési lehetőségek:
06 30 1816599
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Házhoz szállítási díj: 1490 Ft, GLS CsomagPontba: 990Ft, személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási díjat. Ez elsősorban szolnoki lakosoknak kedvezhet, mert üzletünket Szolnokon a Mátyás Király út 29 szám alatt az Interspárban találhatja meg. 40.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!
Elérhetőségünk:
e-mail címünk: info@total-sport.hu
telefonszámunk: +36 30 181 65 99

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha a Te gyermeked, vagy rokon gyermek, esetleg ismerős gyermek rajong az Dühös Madarakért, akkor ajándékozd meg őt a figurákkal.
Készíts ajándékba varázspálcát a gyerekeknek. Imádni fogják, és ha eltörik a játék hevében, akkor pótolni tudod. Ez ám a varázslat.
Egy helyes ékszer a megfelelő színben bármely korosztály számára kiváló ajándék lehet, főként akkor, ha te magad készíted el.
Fényképeket szeretnél becsempészni a párod íróasztalára, irodájába, munkahelyére? Készíts, férfias kereteket, és így biztosan sikerrel jársz.
Készíts vendég - kő könyvet a barátaidnak, rokonaidnak. Ajándékozd meg őket, hogy aztán mindenki más is megajándékozhassa őket.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!