Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Építőjáték Kastély hercegnőnek Abrick Écoiffier dobozban hintóval és hercegnővel 18 hónapos kortól rózsaszín

azonosító# -
5 350 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Abrick kislányos építőjáték Kastély hercegnőnek minden kis királylánynak 18 hónapos kortól tetszeni fog. Mesebeli kastély rózsaszín és fehér színkombinációban aranyszínű kiegészítőkkel rendelkezik mindennel, amire egy kastélyban szükség lehet. Kastély hat toronnyal és étkezőterem asztallal és székekkel, királyi hálószoba és természetesen gyönyörű hercegnő rózsaszín hintóban fehér paripával, valamint egy sor további kiegészítő nagyon vonzóvá teszik ezt a gyerek építőjátékot. Minden darabja a játéknak egy fedeles átlátszó dobozban kapott helyet, maga a fedél alátétként is szolgál építkezéshez. Az építőjáték mérete 42*21*18 cm. Az összes építőkocka minőségi műanyagból készült lekerekített élekkel.

A kislányos Abrick építőjáték kombinálható kockákkal más Abrick építőjátékból a francia Écoiffier gyártótól. Részei megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és nagyon könnyen szét is szedhetők. Minden egyes építőeleme a játéknak kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül. Különösen alkalmasak a finom motorika, valamint figyelmesség fejlesztésére és színek felismerésére. Mesebeli építőjáték kislányoknak, amely kiváltképpen alkalmas eszköz a gyerekek kommunikációs és kifejező készségeinek fejlesztésére, mivel játék közben saját történeteket találnak ki. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsi hosszú órákon át elszórakozik, akár egyedül, akár barátaival játszik. Minden Écoiffier építőjáték az Abrick sorozatból biztonságos, könnyű, színük tartós és egészségre ártalmatlan.

A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. Az Écoiffier játékokra jellemző a legújabb trendek által befolyásolt eredeti dizájn, biztonsági kritériumok betartása a gyártás folyamán, valamint a minőség méltányos áron. A gyerek építőjáték remek ajándék.
Megrendelési lehetőségek:
+421 944 627 725

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csempére ragasztott fényképet, amelyet magad készítesz. Legyen ez a személyes ajándék a te meglepetésed.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Ebben a blogban gyönyörű, és különleges esküvői csokrokat láthatsz, amelyek soha nem száradnak el.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Állíts össze ajándékcsomagot az ifjú párnak. Ha jól ismered őket, akkor ez az ajándék ötlet kiváló lehet. A témát maguk az ünnepeltek adják neked.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!