Részletekért kattints a képre!

Kidkraft Modern élet babaház

azonosító# 65822
35 490 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A Kidkraft Modern élet babaház (Kidkraft Modern Living Dollhouse) merőben más stílusú, mint amit eddig megszoktunk a gyártótól.
A ház és a bútorok kidolgozása, festése gyönyörű, de a hagyományos stílust most egy modern, letisztult formákat követő házszerkezet és belső kialakítás váltja fel. A bútorok dizájnja letisztult, valamennyi helyiségnek megvan a saját színvilága, követve ezzel a felnőttek belsőépítészeti divatját. Meghatározó eleme lehet a gyerekszobának.
A házhoz tartozik 20 db berendezési tárgy (bútorok, grillsütő, falra szerelt TV stb.). Minden oldalról betekintést enged, így egyszerre több gyerek is kényelmesen játszhat vele. 12,5 cm-nél nem magasabb babák számára készült, különböző faalapú anyagokból, két műanyag lépcsősorral kiegészítve.
Részletes szerelés útmutatóval szállítjuk.

A Kidkraft Modern élet babaház 3 éves kortól ajánlott.

Kattintson a képre, és tekintse meg a Kidkraft Modern élet babaház fényképét nagyobb méretben is!RAKTÁRBÓL AZONNAL ELVIHETŐ!
Miért jó ajándék ötlet?
Az általunk forgalmazott termékeket mind úgy válogattuk össze, mintha a saját gyerekeinknek szánnánk. Mert a legjobbat akartuk.
Olyan termékeket, amelyekkel szívesen játszanak a gyerekek, mert szépek és izgalmasak és nyugodtan lehet nyúzni őket, mert annak ellenére, hogy fából vannak, kibírják az esti közös fürdőzést, azt is, hogy rájuk állnak, meg azt is, ha a kisautókat görkorcsolya helyett használják.
Aki pedig ajándékba adja ezeket a játékokat, biztos lehet benne, hogy nem csak szórakoztató és tartós az ajándéka, de ügyesebb, okosabb lesz tőle a gyermek. És persze boldogabb is. Hát van ennél fontosabb?
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 574 3134
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A szállítás 1-2 munkanapon belül történik a rendelkezésre álló raktárkészlet függvényében.
Átutalás esetén a rendelést mindig a vételár bankszámlánkon történő jóváírását követően teljesítjük.
A kiszállítás díja 1.400 Ft
Személyes vásárlási lehetőség:
2310 Szigetszentmiklós Árpád u.
Raktárban van lehetőség a személyes átvégelre, csak előre megbeszélt időpontban a 06/20-5743134-es telefonszámon.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ajándék furoshiki táskát nagy kerek fogantyúkkal, és ejtsd bele az ajándékaidat. Pakold tele a táskát apróságokkal, hogy legyen mit bontogatni.
Ha szereted a természetet, és véded, akkor biztos érdekelnek az újrahasznosítható megoldások. Most megismerkedhetsz eggyel.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!