Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Kidkraft Modern élet babaház

azonosító# 65822
35 490 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A Kidkraft Modern élet babaház (Kidkraft Modern Living Dollhouse) merőben más stílusú, mint amit eddig megszoktunk a gyártótól.
A ház és a bútorok kidolgozása, festése gyönyörű, de a hagyományos stílust most egy modern, letisztult formákat követő házszerkezet és belső kialakítás váltja fel. A bútorok dizájnja letisztult, valamennyi helyiségnek megvan a saját színvilága, követve ezzel a felnőttek belsőépítészeti divatját. Meghatározó eleme lehet a gyerekszobának.
A házhoz tartozik 20 db berendezési tárgy (bútorok, grillsütő, falra szerelt TV stb.). Minden oldalról betekintést enged, így egyszerre több gyerek is kényelmesen játszhat vele. 12,5 cm-nél nem magasabb babák számára készült, különböző faalapú anyagokból, két műanyag lépcsősorral kiegészítve.
Részletes szerelés útmutatóval szállítjuk.

A Kidkraft Modern élet babaház 3 éves kortól ajánlott.

Kattintson a képre, és tekintse meg a Kidkraft Modern élet babaház fényképét nagyobb méretben is!RAKTÁRBÓL AZONNAL ELVIHETŐ!
Miért jó ajándék ötlet?
Az általunk forgalmazott termékeket mind úgy válogattuk össze, mintha a saját gyerekeinknek szánnánk. Mert a legjobbat akartuk.
Olyan termékeket, amelyekkel szívesen játszanak a gyerekek, mert szépek és izgalmasak és nyugodtan lehet nyúzni őket, mert annak ellenére, hogy fából vannak, kibírják az esti közös fürdőzést, azt is, hogy rájuk állnak, meg azt is, ha a kisautókat görkorcsolya helyett használják.
Aki pedig ajándékba adja ezeket a játékokat, biztos lehet benne, hogy nem csak szórakoztató és tartós az ajándéka, de ügyesebb, okosabb lesz tőle a gyermek. És persze boldogabb is. Hát van ennél fontosabb?
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 574 3134
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A szállítás 1-2 munkanapon belül történik a rendelkezésre álló raktárkészlet függvényében.
Átutalás esetén a rendelést mindig a vételár bankszámlánkon történő jóváírását követően teljesítjük.
A kiszállítás díja 1.400 Ft
Személyes vásárlási lehetőség:
2310 Szigetszentmiklós Árpád u.
Raktárban van lehetőség a személyes átvégelre, csak előre megbeszélt időpontban a 06/20-5743134-es telefonszámon.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ötletes nászajándék: Süss egy óriási szerencse sütit, töltsd meg mindenféle jótanáccsal, vicces üzenettel. Hadd szórakozzon az ifjú pár, miközben falatozik.
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Ajándékozz saját készítésű hangulat gyertya ajándékcsomagot nászajándékként. A közös otthont a gyertyafény melegséggel tölti meg.
Ajándékozz csempére ragasztott fényképet, amelyet magad készítesz. Legyen ez a személyes ajándék a te meglepetésed.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!