Részletekért kattints a képre!

Sam a tűzoltó világítótorony játék

azonosító# 109252133038
13 690 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Mike feladata, hogy folyamatosan kémlelje a tengert, amiben egy hatalmas távcső segít neki. Így veszi észre, hogy Norman és Mandy egy csónakban ülnek és a sziklák felé tartanak a világítótorony közelében. Sam és a munkatársai egyből a kimentésükre igyekeznek. Az óriás világítótorony a hajósoknak és a bajba jutottaknak nyújt segítséget jelzőfényével és jelzőhangjával. A Sam világítótorony játék szett számos mentéshez szükséges eszközt is tartalmaz: elkapó háló, elsősegély doboz, poroltó, szerszámok, megaphon stb. A 40 cm méretű óriás világítótorony ajtaja zárható, csúszdával, titkos rekesszel és csörlővel is felszerelt.
Megrendelési lehetőségek:
06 30 701 1243

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts díszpárnákat régi pólókból, amit a szekrényben találsz, vagy néhány száz forintért vegyél a turiban egy XXL méretet.
Készíts a gyerekszobába rongyszőnyeget. Használj hozzá hullahopp karikát, és kinőtt, színes pólókat. Minél színesebb, annál vidámabb.
Ha olyan ajándékot készítesz, ami az egész családnak tetszik, akkor nyersz igazán, mert így nyugodtan használhatja is a boldog tulajdonos azt, amit kapott.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!