Részletekért kattints a képre!

G´vine Floraison Gin

azonosító# -
11 610 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
G´vine Floraison Gin: Míg a legtöbb gin gabonából készül, a G’vine ezzel szemben szőlőből készült párlat, mint amilyen volt az első történelemben is jegyzett ´boróka” szesz a XIII. században.

Franciaország Cognac régiója ad otthont az évszázadosan bevált lepárlási eljárásoknak, és a növekvő Ugni Blanc szőlő fajtának, aminek közismert lepárlási tulajdonságai: a magas savtartalom és semleges íz.

A szőlőt szeptemberben szüretelik, azonnal préselik és bort készítenek belőle. Ezután négyszer desztillálják az oszlopos lepárlókészülékben és az eredmény a semleges ízű szőlő szesz, ami 96,4 %os.

Ellentétben a hagyományos gabonapárlatból termelt ginnel, a szőlő párlat sokkal selymesebb, simább, testesebb és egy teljesen új íz élményt nyújt a szájban.

A szőlő virágok évente egyszer, június közepén virágzanak. A szőlőhegyen ilyenkor hihetetlen virág és gyümölcs illat terjeng. Ez a drága és kényes virág csak pár nappal az érlelés előtt kerül bele a kézzel válogatott szőlőszemek közé, hogy megőrizze lelkesítő és lenyűgöző illatát. A virágot gondosan áztatják a szőlő szeszben, és így pár nap alatt eléri a legjobb minőséget. Az infúzió és a desztilláció firenzei kisüstben megy végbe.

A 9 növény és gyümölcs a tisztaság, illat és gyógyító hatás miatt lett kiválasztva, a világ minden tájáról. Ezek a következők: szerecsendió, kubebabors bogyó, gyömbér gyökér, édesgyökér, borókabogyó, szőlővirág, lime, koriander, zöld kardamom, cassia kéreg.

Utolsó lépésként, a szőlő virágot, a növényi párlatokat, és a szőlő szeszt a legtökéletesebb arányban keverik és kisüstben háziasítják.

A kapott eredmény: a G’vine, az első gin szőlőből a szőlő virág főszereplésével.
Megrendelési lehetőségek:
(06 70) 701 0505
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Áraink bruttó árak, a kiszállítás árát nem tartalmazzák!

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
Készíts magad karácsonyi díszeket, dekorációkat, és lepd meg velük a családtagjaidat, barátaidat. Így mindig ott leszel velük.
Készíts karácsonyi dekorációt ajándékba, és lepd meg vele a családtagjaidat, batátaidat, szeretteidet.
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Csempészd be a családot apa dolgozószobájába úgy, hogy ha a bögréjéhez nyúl, mindig ti jussatok az eszébe.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!