Részletekért kattints a képre!

Daiwa Saltiga 4500

azonosító# 15SAL4500
350 000 Ft
259 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:


2016. évi modell: 4500, csapágy: 13, áttétel: 4,9:1, zsinórkapacitás: 270m/0.37mm, behúzás: 94cm, max fékerő: 15kg, súly: 610g.

A Saltiga névvel horgászálmok válnak valóra – hiszen ebben a műszerben minden benne van, ami álmai halának kifogásához kell, mindegy, hogy épp a trópusokon GT, spanyolmakréla vagy kutyafogú tonhal az ellenfél, vagy az északi tengereken óriás laposhalra, esetleg tőkehalra megy. A Saltiga széria tagjaival minden kihívásra fel van készülve.

Az új 15′ Saltiga még jobb védelmet kapott a behatoló tengervíz okozta korrózió ellen! A már jól ismert, főtengely mentén tömítő Mag Sealed megoldáson túl, immár a DAIWA exkluzív Mag Sealed golyóscsapágyai nyújtanak védelmet a hajtókar tengelye mellett, mindkét oldalon a sós víz és szennyeződések ellen. A zsinórvezető görgő ugyancsak Mag Sealed golyóscsapággyal készül, élettartama így lényegesen hosszabb. Pont a zsinórvezető görgő érintkezik a leggyakrabban a sós vízzel és a szennyező anyagokkal – az új Mag Sealed golyóscsapágy biztosítja ott is, hogy az orsó tartósan bevethető legyen.

Az alumínium HardBody-Z orsóház optimális és terhelésnek ellenálló védelmet biztosít a hajtómű számára és fárasztás során gondoskodik a problémamentes, tökéletes erőátvitelről.
A Hyper DigiGear hajtást költséges eljárással, speciális ötvözetből esztergálják az abszolút precizitás és extrém élettartam érdekében.
A Zaion Air Rotor csökkenti az orsó tömegét és nyugodt, optimális futást biztosít. A 15′ Saltiga magas fékereje a legkeményebb fárasztás során is elegendő tartalékkal bír a gigászok legyőzéséhez.
Az új ATD fékrendszer kifejezetten az extrém szituációkban nyújt tökéletes biztonságot, hogy sikerrel akassza meg és fogja ki a halat. Az ATD fék a megszokott fékrendszerekkel szemben az egyébként általános, magasabb indulási ellenállás helyett finoman és könnyedén lép működésbe és folyamatosan tartja a beállított fékerőt. Ez a megoldás újabb mérföldkő az orsókészítés történetében.
A felkapókar átváltása csak kézzel lehetséges.

Real Four™ koncepció
MAGSEALED® konstrukció
MAGSEALED® golyóscsapágyak a hajtókar tengelyén
MAGSEALED® golyóscsapágy a zsinórvezető görgőnél
ZAION® AIR ROTOR®
AIR BAIL® felkapókar
HARDBODYZ® alumínium orsóház
Vízálló ATD™ fékrendszer
Hyper DIGIGEAR®
INFINITE ANTI-REVERSE® visszaforgásgátló
Twist Buster® II zsinórvezető görgő
Gépi megmunkálású alumínium hajtókar
CNC esztergált alumínium hajtókar
Silent oscillation dobemelés
Rotorfék
A felkapókart kézzel kell visszahajtani.
Made in Japan

Megrendelési lehetőségek:
06 30 912 8505

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A karácsonyi ajándékozás alkalmával a vásárolt ajándékok mellé készíthetünk magunk alkotta kis meglepetéseket.
Lepjük meg szeretteinket apró ajándék ötletekkel, amelyek igazán személyesek. Mindezt az ajándékot készítsük el saját magunk.
Még a legapróbb ajándék ötlet is lehet izgalmas, és egyedi, ha igazán azzá akarod tenni. Ez csak rajtad múlik.
Zokni muffin csomagolva. Apró ajándék, amit a csomagolás tesz érdekessé. Az ilyen, és hasonló ötletek olcsók, és kedvesek.
Készíts ajándék pompom hóemberkéket apró ajándékként a család, és az ismerősi kör gyerekeinek.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!