Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Daiwa Ryukon 270cm 30-60g

azonosító# -
36 117 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Hossza:270cm Dobósúlya:30-60g Önsúlya:190g.Anyaga High modulus carbon Fuji Alconite gyűrűsor,exkluzív Fuji orsótartó,csapos illesztés,párnázott bottartózsák.Ezeket a botokat kifejezetten gumihalazásra fejlesztették ki-meglehetősen merev botok kemény,de érzékeny spiccel,ami minden kontaktust közvetít.A kemény akciónak köszönhetően a mederstruktúra is jól érzékelhető,a gumihal fenékre érkezését a kezünkön érezzük.Fárasztáskor a kemény akció fél-parabolikusba megy át,ami különösen a fonott zsinór használata mellett fontos csillapítja a halak kirohanását illetve nem rázzák ki a horgot magukból.Ryukon-a sárkány lelke.Hihetetlenül könnyű botok(a sorozat egyik tagja sem nehezebb 200g-nál)karcsú blankal,modern japán design szerint.Kifejezetten az európai piacra tervezték.A bottest konstrukciója a modern wobbleres és gumihalas technikákhoz illik.
Megrendelési lehetőségek:
06 70 544 8352

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az apró fülbevalók, gyűrűk tárolása lehet akár dísze is a lakásnak. Készíts olyan ékszertartót, amelyben látványosan helyezheted el kincseidet.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A süthető gyurma olyan eszköz, amiből könnyedén készíthetsz ajándékot nagyobb, és kisebb ünnepekre is. Érdemes kipróbálni, hálás anyag.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!