Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Daiwa Ryukon 270cm 30-60g

azonosító# -
36 117 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Hossza:270cm Dobósúlya:30-60g Önsúlya:190g.Anyaga High modulus carbon Fuji Alconite gyűrűsor,exkluzív Fuji orsótartó,csapos illesztés,párnázott bottartózsák.Ezeket a botokat kifejezetten gumihalazásra fejlesztették ki-meglehetősen merev botok kemény,de érzékeny spiccel,ami minden kontaktust közvetít.A kemény akciónak köszönhetően a mederstruktúra is jól érzékelhető,a gumihal fenékre érkezését a kezünkön érezzük.Fárasztáskor a kemény akció fél-parabolikusba megy át,ami különösen a fonott zsinór használata mellett fontos csillapítja a halak kirohanását illetve nem rázzák ki a horgot magukból.Ryukon-a sárkány lelke.Hihetetlenül könnyű botok(a sorozat egyik tagja sem nehezebb 200g-nál)karcsú blankal,modern japán design szerint.Kifejezetten az európai piacra tervezték.A bottest konstrukciója a modern wobbleres és gumihalas technikákhoz illik.
Megrendelési lehetőségek:
06 70 544 8352

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
Készülj családtagod, barátod esküvőjére saját készítésű meglepetéssel. Ez az ajándék mindig arra a napra fogja emlékeztetni, amikor ránéz.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!