Részletekért kattints a képre!

Lowrance Elite-5X HDI halradar

azonosító# -
149 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Részletes leírás:Ahogy a jégmadár is kétféle látásmódja segítségével sikeres a halfogásban, ugyanúgy a HDI modelleknél is végre egy műszeren láthatja, visszatekerheti és egymásra vetítheti a BroadBand szélessávú szonár és a fényképminoségű DSI szonár képét. Az egybeépített dupla funkciós jeladó immár 4 frekvencián érzékel, így még könnyebben találja meg a halakat és rejtekhelyeket. A beépített GPS-es modellekhez már magyar vízi térképek is kaphatók (Duna, Tisza, Tisza-tó, Balaton, stb.). Az új Elite-HDI család már 4, 5 és 7 colos méretben is kapható.

Kutasson!
Új Hybrid Dual Imaging (HDI) – a hagyományos BroadBand szonár és a DSI lefelé pásztázó, fényképminoségu szonár tudása egy jeladóba és kijelzőbe építve.

Navigáljon!
Könnyen kezelhető navigálás. A HDI-k nagy pontosságú beépített GPS antennával rendelkeznek, és opcionálisan bővíthetők belvízi és tengeri micro SD kártyán térképekkel.

Domináljon!
Színes és nagy fényerejű SolarMax LCD kijelző, mellyel gyönyörűen látható, szélesvásznú képet kapunk, legyen bármilyen az időjárás. DSI kép rávetítés – a hagyományos jeladó által nyújtott képre ráúsztathatjuk a DSI jeladó által készített fényképminőségű képét. Több ablakos nézet – a kombinált modelleknél akár három felé is oszthatjuk a kijelzőnket (az X-el jelölt, GPS nélküli modellek esetében két felé), így egyszerre láthatjuk a DSI, a hagyományos radar képét és a térképünket is. NMEA 2000 kompatibilis – megoszthatjuk útpontjainkat az NMEA hálózatban lévo muszerekkel (pl. rádióval) vagy külső, NMEA2000-es GPS antennával bővíthetjük muszereinket.

Hogy miért jó választás?
Míg a hagyományos jeladó képén kiválóan láthatjuk a halakat (halsarlós vagy halszimbólumos ábrázolással), a leengedett csalinkat és a meder rétegződését (mennyire kavicsos vagy éppen iszapos a fenék), addig ezzel egyidőben a DSI képen szinte fényképminoségu felbontásban figyelhetjük a meder fenekén elterülő köveket, bedőlt fákat, akadókat és a köztük megbúvó halakat. A két kép megerősít ben
Megrendelési lehetőségek:
06 30 912 8505

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
Ma már az sem ritka, ha a karácsonyi ajándék nem valamely kézzel fogható meglepetés, hanem pénz.
Sok minden felhasználható helyes kis ajándékok, ünnepi dekoráció készítéséhez. Ilyen például egy darab festő ecset is.
Még a legapróbb ajándék ötlet is lehet izgalmas, és egyedi, ha igazán azzá akarod tenni. Ez csak rajtad múlik.
Aki szereti a lego játékokat, annak a gyereknek nagy örömet okozhatunk karácsonykor a legoból formált díszekkel, figurákkal.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!