Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Garmin - Garmin Echo 100

azonosító# -
38 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A csúcskategóriás célpont követési technológiájával és a 10 cm-es képátlójával, az echo 100 új szintre emeli a halkeresést a kedvező árkategóriában.

Lásson többet a pénzéért

Köszönhetően a Garmin egyedi HD-ID célpont követési technológiájának, élesen elkülönülve és nagy felbontásban láthatja a célpontokat az echo 100 gyors frissítésű, 4 szürkeárnyalatos képernyőjén. Az egyes-sugarú (200kHz) jeladó 100 Wattos (RMS) teljesítményével akár 182 méteres mélységig mérhet – ideális a legtöbb édesvízi tó esetében. Ez a mélység sós vízben 91 méter lehet.

Takarékoskodjon az értékes hellyel

Az echo 100 kompakt kialakítása miatt tökéletes választás lehet a kisebb hajókon is. Az egyszerű szerelhetőség érdekében gyors kioldású, dönthető tartó és fartükörre szerelhető jeladó került a csomagba. A széria tagjai
Megrendelési lehetőségek:
06 70 510 0700

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
Állíts össze ajándékcsomagot az ifjú párnak. Ha jól ismered őket, akkor ez az ajándék ötlet kiváló lehet. A témát maguk az ünnepeltek adják neked.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!