Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Garmin - Garmin Echo 100

azonosító# -
38 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A csúcskategóriás célpont követési technológiájával és a 10 cm-es képátlójával, az echo 100 új szintre emeli a halkeresést a kedvező árkategóriában.

Lásson többet a pénzéért

Köszönhetően a Garmin egyedi HD-ID célpont követési technológiájának, élesen elkülönülve és nagy felbontásban láthatja a célpontokat az echo 100 gyors frissítésű, 4 szürkeárnyalatos képernyőjén. Az egyes-sugarú (200kHz) jeladó 100 Wattos (RMS) teljesítményével akár 182 méteres mélységig mérhet – ideális a legtöbb édesvízi tó esetében. Ez a mélység sós vízben 91 méter lehet.

Takarékoskodjon az értékes hellyel

Az echo 100 kompakt kialakítása miatt tökéletes választás lehet a kisebb hajókon is. Az egyszerű szerelhetőség érdekében gyors kioldású, dönthető tartó és fartükörre szerelhető jeladó került a csomagba. A széria tagjai
Megrendelési lehetőségek:
06 70 510 0700

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy elegáns csipke, gyöngy kompozícióból álló karkötő nagyon szép kiegészítője lehet a női öltözetnek. Készítsd el saját magad.
A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
Ha a Te gyermeked, vagy rokon gyermek, esetleg ismerős gyermek rajong az Dühös Madarakért, akkor ajándékozd meg őt a figurákkal.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!