Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Tulipános képkeret

azonosító# KK01
12 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Faragott fa antikolt képkeret melybe 10x15 cm-es fényképet lehet beletenni. A fejrészen 3 válaszható faragási motívummal. Forgó, tulipán vagy Nimród rózsa mintával. Mivel a meglévő fényképeink általában színesek, ezért vállaljuk azok antikolását, szerkesztését, hogy minél jobban harmonizáljon a keret a képpel. Ilyenkor akár kisebb szöveget is megjeleníthetünk a képen. A meglévő fényképhez nem nyúlunk, egy új papíralapú képet készítünk. Kézműves termék.

Kép antikolás ára: 1000-4500 Ft
Miért jó ajándék ötlet?
Mi itt a a Tulipán Műhelyben ötvözzük a természet adta fa anyagából készült dísz, és használati tárgyakat a modern kori igényekkel. Munkáink szépen megformázott, igényes alkotások, melyeket személyes képeiddel tehetsz egyedivé, ezzel ajándékozva meg szeretteidet.
Megajándékozhatod a babát, és a mamát egy gyönyörű, cseresznyefából, vagy diófából készült bölcsővel. Meglepheted a barátaidat egy közös fényképpel díszített emlékdobozzal, amelyben az együtt töltött évekből összeszedett apróságokat tarthatja.
Rendelhetsz kiváló minőségű képkereteket, vagy éppen fára nyomtatott fotótáblákat, de a karácsonyfádat is feldíszítheted tőlünk vásárolt, klasszikus formákkal díszített függőkkel.
Nézz körül nálunk, és ajándékozd meg a hozzád közelállókat.
Megrendelési lehetőségek:
06-30-543-1189

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha horgászik a párod, vagy édesapád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet okozol néhány ajándék villantóval, amit magad készítettél neki.
A sok ékszer egy dobozban összeakad, könnyen sérül. Ha ügyesen tárolod, akkor viszont sokáig szépek maradnak. Itt egy jó ötlet, hogyan tárold az ékszereidet.
Készíts ajándék táskát kendőből, és használd a táskát az egyéb kis ajándékait díszes csomagolásához.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!