Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Salsa New Gen póló

azonosító# PO5092604
2 490 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Pólóink az elismert FRUIT OF THE LOOM és GILDAN pólógyártók termékei. A méretekért gördítsen lejjebb! Önnek nem fehér vagy fekete póló kell? Még jobb minőséget szeretne? Más szabásút szeretne? Fél, hogy nem lesz jó a méret? Már megvette az üres pólót? NEM GOND! Válassza valamely "Saját pólót küldök" opciót, postázza el, vagy hozza be ruháját, és mi rányomjuk önnek ezt a mintát! Ha saját pólójára szeretné: Adja le a rendelését valamely "Saját pólót küldök" opcióval. Juttassa el a pólóját hozzánk: 4U Design, 2100 Gödöllő, Csalogány u. 6. Kérjük, a póló mellé írja oda a rendelésszámot. Postafordultával küldjük a pólót! Nálunk nem egy kis méretű nyomatot fog kapni! A grafika befoglaló mérete A4-es és A3-as méret közötti lesz,az oldalarányok és a pólók mérete szerint. Tehát egy XS-es pólón más a grafika mérete mint egy 2XL-es pólón. A póló és a grafika méretének aránya a képeken látható lesz. Amennyiben ennél kisebb méretben szeretné a grafikát, vagy esetleg a póló hátuljára szeretné azt, úgy kérjük ezt jelezze a megrendelés megjegyzésében. Fekete és szines póló esetén a világszinvonalú - és magyarországon még kuriózum - fehér toneres transzfenyomtatást használjuk. Fehér pólók esetén lézertranszfert használunk. Használt technológiáink és azok jellemzői: Lézer transzfer A legáltalánosabban használt technológia, ahol egy lézer nyomtatóval speciális transzferpapírra (nem összetévesztendő a papírboltokban kapható vasalható papírokkal!) nyomtatjuk a képet vagy grafikát. Ezt utána hőprében visszük át a póló felületére. + kedevező ár + fotó minőség + bármilyen bonyolult, szinátmenetes grafikához is + élénk szinek - leginkább csak fehér vagy kompromisszummal nagyon világos anyagon használható - sötét, vagy fekete pólón nem hoz szép eredményt Fehér toneres lézer transzfer Egy új technológia, amely a lézer transzfer hiányosságait küszübüli ki. Speciális fehér tonert is használó lézernyomtatóval egy különleges és még igen drága speciális transzferpapírra nyomtatjuk a képet vagy grafikát. Ezt utána hőprében visszük át a póló felületére.
Miért jó ajándék ötlet?
Családi manufaktúránkban egyedi ajándékokat készítünk egyedi embereknek, s mindezt olyan szeretettel és törődéssel tesszük, mintha a szeretteinknek készítenénk ezeket az ajándékokat.
Ha olyan ajándékot szeretnél, amelyet szívvel is készítettek, akkor nem kell tovább keresned. Minden termékünket igény szerint módosítani, kiegészíteni is tudjuk.

Jártál már úgy, hogy megrendeltél valamit és utólag derült ki, hogy nincs raktáron, hosszú heteket kell rá várni? Esetleg olyan is előfordult, hogy a rendelésed soha nem érkezett meg? Ha nálunk vásárolsz ilyen nem történhet veled, mert nálunk minden termék raktáron van, így rendelésed 1-2 napon belül átvehető vagy nagyon kedvező áron postázzuk.
Megrendelési lehetőségek:
06-28-741-009
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási árainkról bővebb információt itt találsz:
https://www.4udesign.hu/shop_contact.php
Személyes vásárlási lehetőség:
2100 Gödöllő Csalogány u. 6.
Webáruházunk ügyfélszolgálatának nyitva tartása:
Hétköznap 9:00-17:00.
Minden termékünket egyedileg, rendelésre készítjük, így nem rendelkezünk megvásárolható raktárkészlettel. Ügyfélszolgálatunkon a személyes átvétellel megrendelt termékeket lehet annak elkészülte után átvenni, illetve személyesen lehet leadni megrendeléseket.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy csomag karácsonyi hűtőmágnes jó ajándék ötlet lehet annak, aki kedveli, vagy gyűjti a hűtőmágneseket.
Sok minden felhasználható helyes kis ajándékok, ünnepi dekoráció készítéséhez. Ilyen például egy darab festő ecset is.
Az apró kis meglepetésekkel még színesebbé teheted az ünnepeket. Ha ezek az ajándékok saját kézzel készülnek, az külön öröm mindenkinek.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts gyermekednek, vagy rokon gyerekeknek karácsonyra karácsonyfa alakú babaházat berendezéssel, kis manókkal.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!