Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Laposüveg, fém italos flaska tetszőleges szöveggel gravírozva

azonosító# BP6033102
2 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Egy kedves ajándék, ami bármikor felmelegíthet! Elegáns és tartós. Egy köszönő szöveg? Vagy egy frappáns mondás vagy vers? Esetleg egy csapat logó? Nálunk nincs különbség, mi nem szavanként számítjuk a költséget! Amenyiben a javasolt betűtípusban nem talál Önnek tetszőt, kérjük válassza a "Saját betűtípust küldök" opciót, és küldje el a kért betűtípus nevét nekünk. Vékony, egyrétegű fém "laposüveg" Papír dobozban Gravírozható felület max. 9x7cm Lézer vagy mechanikus gravírozással A rendelés leadásakor, a kosárban, a fizetési mód és a szállítási mód kiválasztása alatt adhatja meg a kívánt szöveget, vagy tölthet fel grafikát. Fényképet nem tudunk gravírozni, de fekete-fehér grafikát igen! Választható betűtípusok(nagyobb méretért klikk a képre) A rendeléstől számítva a 3. napon már Önnél lehet! //
Miért jó ajándék ötlet?
Családi manufaktúránkban egyedi ajándékokat készítünk egyedi embereknek, s mindezt olyan szeretettel és törődéssel tesszük, mintha a szeretteinknek készítenénk ezeket az ajándékokat.
Ha olyan ajándékot szeretnél, amelyet szívvel is készítettek, akkor nem kell tovább keresned. Minden termékünket igény szerint módosítani, kiegészíteni is tudjuk.

Jártál már úgy, hogy megrendeltél valamit és utólag derült ki, hogy nincs raktáron, hosszú heteket kell rá várni? Esetleg olyan is előfordult, hogy a rendelésed soha nem érkezett meg? Ha nálunk vásárolsz ilyen nem történhet veled, mert nálunk minden termék raktáron van, így rendelésed 1-2 napon belül átvehető vagy nagyon kedvező áron postázzuk.
Megrendelési lehetőségek:
06-28-741-009
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási árainkról bővebb információt itt találsz:
https://www.4udesign.hu/shop_contact.php
Személyes vásárlási lehetőség:
2100 Gödöllő Csalogány u. 6.
Webáruházunk ügyfélszolgálatának nyitva tartása:
Hétköznap 9:00-17:00.
Minden termékünket egyedileg, rendelésre készítjük, így nem rendelkezünk megvásárolható raktárkészlettel. Ügyfélszolgálatunkon a személyes átvétellel megrendelt termékeket lehet annak elkészülte után átvenni, illetve személyesen lehet leadni megrendeléseket.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen új dolgokat ajándékoznunk. Néha igazán jó meglepetést okozhatunk azzal, ha egy régi tárgyat díszítünk fel.
Készít saját fotókkal Ki Kicsoda társasjátékot a gyerekeknek. Így belecsempészheted az összes rokont, ismerőst, és a régi társas is újdonság lesz.
Készíts ajándék fényképtartót befőttesüvegből. Maga a befőttes üveg az, ami fényképtartó, és fénykép is maga. Fura mi?
Drótból és fenyőből készíthetsz apró meglepetéseket az egész családnak, rokonoknak, barátoknak.
A kövek ezer módon díszíthetőek. Megfestheted üvegfestékkel, akril festékkel, temperával, szőt, decoupage technikával is díszítheted, ezért kiváló ajándék alapok.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!