Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Off Road túra Land Roverrel

azonosító# 55
90 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A vezetésre egy direkt off road túrákra kialakított 8 hektáros pályán van lehetőség. A pálya Budapesttől mintegy 35 km-re, Mende határában helyezkedik el, távol a város zajától. Ezen a sáros, árkokkal, meredek lejtőkkel szabdalt pályán próbálhatja ki vezetési tudását a résztvevő. Az autós program 2 órát vesz igénybe, ebből 30 perc elméleti oktatás, és 1,5 óra aktív vezetés, itiner segítségével. Az autóban a résztvevő mellet instruktorunk segíti a vezetést.

A hátsó ülésen plusz 2 személy részt vehet az autós programon, és közben megörökítheti az élményvezetést.

Bevállalósabbaknak lehetőség van az autót kipróbálni extrémebb körülmények között is.

Az erre a célra kialakított tesztpályán, és az erdőben kiépített nyomvonalon teheti magát próbára a megajándékozott.

A terepen való autózás megköveteli túraruházatot, a gumicsizma javasolt! A program után lehetőség van zuhanyzásra, a törölközőt senki se hagyja otthon!
Miért jó ajándék ötlet?
Az autók, a vezetés szerelmesei számára hoztuk létre oldalunkat. Őket lephetik meg szeretteik, barátaik a nálunk megrendelt élmény vezetés csomagjainkkal. Hogy mi mindent ajánlunk? Száguldást, izgalmat, adrenalint. Rally autózást, versenyautózást, különleges autók kipróbálását, extrém vezetési élményeket. Válogass kínálatunkból, és ajándékozz életre szóló élményt. 400 lóerős Dodge Charger, vagy Ferrari, Lamborghini, vagy Mustang. Esetleg egy Aston Martin, vagy Lotus Exige. Ezeket, és még sok mást kínálunk Neked. Ha pedig igazán extrém élmény érdekel, akkor próbáld ki off road túráinkat, vagy kényeztesd magad luxus limuzinjainkkal.
Az autós ajándékok a színvonalas, vagy éppen rendkívül különleges járgányok szerelmeseinek tetszését garantáltan elnyerik.
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 476 7201
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Személyesen irodánkban vagy a szolgáltatás teljesítésekor a helyszínen tudja átvenni az ajándékot - Szállítási díj nincs

Postai utánvétellel az ajándék megérkezésekor:
A megrendelt ajándékot elkészítjük, és címére postázzuk. Átvételkor a csekken szereplő, előre egyeztetett összeget a postásnak kifizeti és azt, a posta visszajuttatja cégünkhöz.
Utánvételes kiküldés Budapesten és Magyarország egész területén +2.000 Ft.

Futárunk szállítja önnek az ajándékot
Ebben az esetben az ön által megadott címre futárunk viszi ki önnek az ajándékot, melynek költsége
Budapesten +2500 Ft, és az ajándék anyagi vonzatát is neki fizetheti.
Személyes vásárlási lehetőség:
1093 Budapest Lónyay u. 20.
Hétfő - Péntek 9-17 óra.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
A nászajándék csomagolása nagyon fontos. Bármilyen ajándékot rejt a csomag, igyekezz a nap hangulatához igazítani a csomagolást.
Készíts brossokból csillogó csokrot a menyasszonynak. Lehet belőle egy emlékezetes ajándék, vagy akár maga a menyasszonyi csokor is.
Ajándékozz az ifjú párnak ajándék pár- párnát nászajándékba. Készítsd el saját magad az ajándékot, így igazán személyessé teszed azt.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!