Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Tiltott terepsegway élménytúra a Mátrában

azonosító# MT0000189
14 999 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A túra résztvevői olyan helyre juthatnak el, melynek megtekintése csak igen kevés látogató kiváltsága lehet. A tiltott túrában keveredik az izgalom, a felfedezés öröme, az érintetlen természeti táj feletti ámulat érzése. A túra a Mátraháza közelében lévő egykori kőfejtő bánya közelében kezdődik, a Nagy Lapát Tetői parkolóból, majd az aszfaltos Görgőbikki úton folytatódik a Tölgyfa-laposon és Erős oldalon át az 1976-ban épített úton, ahol az Útépítők forrásánál frissítjük magunkat fel, mielőtt besegwayezünk a szigorúan őrzött Vízműterületére, ahol a Csór-réti víztározó is található. Utunkat bükkösök és tölgyesek, fenyőerdők keresztezik, így bepillantást nyerhetünk a Mátra flórájába is…     A Csór-réti víztározóhoz jutva vendégeink Magyarország legmagasabban fekvő, ivóvízellátást szolgáló víztározóját pillanthatjuk meg, ahová külön engedélyünk révén a segwayes túrázók gurulhatnak csak be. A víztározó elkerített területére a belépés egyébként szigorúan tilos! Az 1976-ban átadott, a Nagy-Patak 26 méteres völgyzárógátas elrekesztésével megvalósított csór-réti víztározó 1 millió m3 vizet képes befogadni, területe 8 ha. Építésekor 220 ezer m2 földet mozgattak meg. Létrehozása megoldotta a Mátra belső településeinek, üdülőhelyeinek vízellátását, számos forrás-befogás, ciszterna, a gyűjtőmedence feleslegessé vált.   Visszafelé a már haladóknak számító vendégeinket egy ösvénytúrán vezetjük és újabbnál újabb gyakorlati szituációkat gyakoroltatunk velük az erdei szafarin.  Ajándékozz segway-élményt, válassz terepsegway-kalandot! Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém off-road eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz! Webáruházunkban erdei élményt kínálunk, a természet és az erdő közelségét.  Segway-élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek. Ajánlatunk: segway-élmény, off-road kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked! Az erdőben, a természet lágy ölén mi is kell a tökéletességhez? Egy igazi off-road segway-túra élmény!  
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Sokan szeretik, sok mindenre használható, és igazán helyes kiegészítője lehet egy szobának ez a kis ülőpárna.
A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.
A buborékfújás nem csak a gyerekekenek szórakoztató. Igazából elvarázsol mindenkit, ahogy a napfény megcsillan a fényes falán, és száll a magasban...
Készíts díszpárnákat régi pólókból, amit a szekrényben találsz, vagy néhány száz forintért vegyél a turiban egy XXL méretet.
Készítsünk gyermekünknek, vagy vele együtt a kiürült flakonokból új játékokat. Maga az alkotás öröme is jó érzés, hát még a mosolygó arcocskák.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!