Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Segway túra Hévízen

azonosító# 2107
18 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
 

Mátrafüred és Budapest után immár Hévízen is elérhetõ a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idõsebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt. Nem is hinnék, milyen egyszerû kezelni!

A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerûen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
Max. terhelhetõség: 120 kg.

Közepes nehézségi fokú, speciális programelemeket tartalmazó túra. Oktató által felügyelt túra, a felfedezõk, hõsök és életigenlõk túrája.
Info: indulás 10.00; 14.00

Ez a crossover beépíti a Római túra felfedezõ játékosságát, Hévíz megismerését, de túl is megy azon. A Festetics-kastély, a Balaton, Keszthely pompája és a vadregényes táj adja ennek a túrának az igazi esszenciáját.

A túra ára tartalmazza:

- közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
- 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
- bukósisak és egyéb védõfelszerelések biztosítását
- kesztyût, esõkabátot (rosszabb idõ esetén)

A túráinkon mindenki csak saját felelõsségére tud részt venni.

A SEGWAYRÕL

A Segway egy angol összetett szó, ami a Segment Way kifejezésbõl származik, azaz egy alternatív lehetõség a közlekedésre.

Hogyan mûködik?

A Segway azért fantasztikus, mert bár egy gép, ösztönösen mégis úgy egyensúlyoz, ahogyan az emberek, így függõleges helyzetben tud maradni akkor is, amikor elõredõlsz. Pedig csak két kereke van.
Sem gáz, sem fék nem kell a haladáshoz, csak testbeszéddel irányítod a gépet.

A járgányba sok technológiai érdekességet sûrítettek bele, ezt azonban menet közben észre sem veszed. Giroszkópok érzékelik, amikor a Segway dõlni kezd. Az információ a kerekeket a megfelelõ irányba és megfelelõ sebességgel hajtó, motort vezérlõ számítógépbe kerül, így a Segway megõrzi egyensúlyát.

Egy Segwayben rengeteg egység ügyel a biztonságra: két számítógép, öt giroszkóp, két akkumulátor és két motor, amely a csodajárgányt hajtja. Ha bármelyik elromlik, a másik helyettesíti.

A dinamikus stabilizáció nevû technológia következtében a Segway Human Transporter önmagát képes egyensúlyozni. A dinamikus stabilizáció szinte ugyanúgy mûködik, ahogyan az ember egyensúlyérzékelése. Csak még az emberben belsõ fül, a szemek, az izmok és az agy segítik az egyensúlyozást, addig a Segwayekben ezt a feladatot szilárdtest giroszkóp, billenésérzékelõk, nagysebességû mikroprocesszorok és hatékony villamos motorok látják el. Ezek a bevizsgált redundáns rendszerek - egymással összhangban - érzékelik a tömegközéppontot, azonnal feldolgozzák az információt és apró korrekciót végeznek másodpercenként százszor. A Segway HT egyensúlyoz, amikor 20 km/h sebességgel tepersz, nehéz cuccot cipelsz, szûk helyeken manõverezel, vagy mozdulatlanul egyhelyben állsz.

Ha elõredõlsz - elõre mész

Ne feledd, a segway HT ösztönösen úgy egyensúlyoz, ahogyan az emberek: elõre illetve hátrafele mozog attól függõen, hogy milyen testhelyzetet veszünk fel.
Nincs sem gáz, sem fék.
Minden Rajtad múlik, mindent Te irányítasz!

Dõlj elõre és elõre mész!
Egyenesedj fel és megállsz!
Dõlj hátra és hátrafelé mész!
XT-knél (1. generációs modelleknél) ha fordulni akarsz, akkor csak fordítsd a csuklóddal a fogantyút a megfelelõ irányba
X2-eseknél (2. generációs modelleknél) ha fordulni akarsz, akkor balra, vagy jobbra told a kormányt.

Kanyarodni menet közben olyan érzés, mintha a sílécekkel karcolnál.
A tehermentesítés is hasonlóképpen mûködik segwayezés közben, mint a síelésnél.

A mûködés természetes és ösztönszerû, ettõl illeszkedik nagyszerûen a Segway HT a vállakózói szférába, a gyalogos környezetbe, a túrákhoz, vagyis a mindennapi élethez. Menj vele oda, ahová csak akarsz! A Segway HT mozgékony, tetszetõs és számos talajfajtán mûködik.
Dombok, fû, emelkedõ és sár - nem gond, ott mész, ahol csak akarsz.
A Segway HT-nek csak olyan út kell, amilyen egy embernek is kell, így gyakorlatilag bármilyen környezetben mûködik. Már a Segway HT tervezésének elsõ pillanatában az volt a cél, hogy széleskörû lehetõségekkel rendelkezzen. A durva és változékony környezettõl való védelem szempontjából a villamos részek, az akkumulátor, a motor és az összes többi alkatrész el van szigetelve a külvilágtól. A Segway HT komoly tesztelésen esett át, így az ellenáll a rezgéseknek, változó hõmérsékletnek és a nedvességnek.

Milyen teljesítményû?

A Segwayek lithium-ion akkumulátorokkal mûködnek. Az i sorozat két 78 cellás akkumulátorral lett felszerelve. Az akkumulátorok közvetlenül hálózatról tölthetõk.
Maximális töltési idõ 4-6 óra. Az NiMh akkuk megközelítõleg 5-600 töltést bírnak.
A gyár azt javasolja, hogy folyamatosan töltsük, hisz automatikusan letilt, nem tud túltölteni. Ha feltöltött, nem fogyaszt több áramot és állandóan készenlétben áll az indulásra.

Zéró fordulási kör?

A Segway HT-t úgy tervezték, hogy ne foglaljon több helyet, mint egy átlagos sétáló ember a járdán. Így, a gyalogosokra jellemzõ tulajdonsággal, a gép a környezete érintése nélkül meg tud fordulni. A Segway HT ugyanígy képes a tengelye körül forogni.

Mennyi a végsebessége?

P133, i167, i170, e167, i180, GT és XT modellek (1. generációsok) 3 féle kulccsal indíthatóak:

Kezdõ kulcs (fekete): maximális sebesség: 9.6 km/lassú fordulás
Alap kulcs (sárga): maximális sebesség: 12.9 km/h közepes fordulás
Haladó kulcs (piros): maximális sebesség: 25 km/h gyors fordulás

I2 és X2 modellek (2. generációsok) kari óraként is hordható vezeték nélküli info key-vel mûködnek.

A gép vagy teknõs (kezdõ, gyakorló), vagy nyúl (haladó) módban üzemelhet. Az info key segítségével megtudhatjuk az aktuális sebességünket, a megtett kilométert, és kiolvashatjuk, hogy összesen mennyi km-t tettek már meg a géppel. Ezzel a ˝kulccsal˝ indíthatjuk és állíthatjuk le a gépet, továbbá ezzel aktiválhatjuk a Segway-be épített riasztót is.

Mekkora a hatótávolsága?

A hatótávolság a használat körülményeitõl függõen változhat.
Függ a terepviszonyoktól és a használó súlyától is. Az átlagos távolság 16-18 km.

Milyen típusok, modellek léteznek?

1.generációs modellek
P133, i167, i170, e167, i180, GT és XT.
2000-ben jelentek meg elõször és 2006 nyaráig gyártották õket. Alkatrészeket és néhány eredeti modellt még mindig lehet rendelni a forgalmazóktól.

2.generációs modellek
2006-tól már csak ilyeneket gyártanak.
Ezek közül alapvetõen 2 típust különböztetünk meg:

X2 (off-road – terepsegway – mi is ilyenekkel túrázunk)
Segway x2 PT (Personal Transporter), a környezetbarát ˝cirkáló˝!
Parkok, természetvédelmi körzetek, védett erdõk gyors, hangtalan bejárását teszi lehetõvé.
Extrém terepviszonyok sem jelentenek akadályt, így méltó kihívója lehet a zajos, környezetzavaró ˝off-road˝-os jármûveknek. Kiváló közlekedési eszköz például erdõ- és határõröknek, természetjáróknak.

I2 (városi segway)
Segway i2 PT (Personal Transporter) a legsokoldalúbb élettárs. A hétköznapok közlekedésében nyújt igazi támaszt. Egy töltéssel akár 38 km út is megtehetõ, tehát nagy területû munkahelyeken jól használható. Szállítási teherbírása 120 kg. Kiváló közlekedési eszköz például hajósoknak, lakóbuszosoknak.

Létezik még az i2 Commuter, i2 Cargo, i2 Golf. Az x2 Adventure és az x2 Turf. Azonban ezek csak a kiegészítõ felszerelések miatt más elnevezésûek.

Új fejlesztések

Segway Centaur, az új fejlesztés – az elektro-quad
A ˝Centaur˝ koncepció a görög mitológiából választott nevet. A félig ember félig ló mintájára, ez a modell is igyekszik ötvözni a különbözõ technológiákat. A kétkerekû jármûvek fordulékonyságát a négykerekûek stabilitásával szorozták össze.

A városi Puma: http://www.segway.com/puma/

Egy amerikai tervezõ kicsit továbbgondolta a segwayt, vagyis miért ne lehetne kicsit dögösebb a jármû külseje.

10.00; 14.00
18900 Ft/fõ (kb. 3 óra, 17-20 km)
Miért jó ajándék ötlet?
A webáruházunk azért jött létre, hogy az ajándékot keresők, ajándékozni vágyók, akik különleges, vicces, sokszor vidám, időnként pikáns, vagy éppen romantikus ajándék ötletekre kíváncsiak, nálunk megtalálják a számításaikat. Találsz az áruházunkban egyes ünnepi alkalomra ajánlott termékeket, nőknek, férfiaknak kínált meglepetéseket, különleges, és élmény ajándékokat, egyedi, saját elképzelés szerint feliratozott, igény szerinti fotóval díszített tárgyakat.
Kínálatunk bőséges, és változatos, sok száz termék között válogathatsz. Ajánlunk Neked terméket Karácsonyra, Húsvétra, Valentin napra, és Ballagásra, az év bármely ünnepi alkalmára. Látogass el hozzánk, és rendeld meg a Neked tetsző ajándék tárgyakat.
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 396 4439
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
- Házhoz szállítási lehetőség az ország egész területén 1-2 munkanapon belül futárszolgálattal (1390.-Ft)
- Személyes átvételi lehetőség 3-5 munkanapon az ország több, mint 200 pick pack pontján (990.-Ft)
- PostaPont szállítás 1-2 munkanapon belül (890 Ft)
- Személyes átvételi lehetőség 1-2 munkanapon belül Budapesten a Nyugatitól néhány percre (ingyenes)
- Személyes átvételi lehetőség 1 munkanapon belül Szentendrén (ingyenes)

További információ:
06-20-396-4439

Az aktuális készletinformációkról elérhetőségeinken érdeklődhet. Telefonos megrendelés estén szükség lehet a termék cikkszámára, amit weboldalunkon a termék adatlapján talál meg.

www.ajandek-otletek.hu

További weboldalaink:
www.ajandekferfiaknak.hu
www.szuleteslap.hu
www.ajandekotletek.co.hu
www.viccesajandekok.com
Személyes vásárlási lehetőség:
2000 Szentendre Kossuth Lajos u. 18.
Az ajándéküzlet nyitva tartása: hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig. Az aktuális készletről elérhetőségeinken érdeklődhet. Parkolási lehetőség akár közvetlenül az üzlet előtt.
1064 Budapest Podmaniczky u. 43.
Csak átvételi pont, az üzlet készlettel nem rendelkezik, megrendelés után 1-2 munkanapon belül tudjuk a terméket, termékeket odaszállítani. Nyitvatartás: Hétfő 14:00-18:00-ig Kedd 12:00-18:00-ig Szerda 11:00-18:00-ig Csütörtök 11:00-18:00-ig Péntek 12:00-18:00-ig

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts saját ajándékokat. Ha szeretsz a konyhában tenni venni, és szeretsz ajándékot csomagolni, akkor hozd össze a kettőt.
Aranyos ajándékötlet lehet karácsonykor megajándékozni a család 18 év feletti férfi tagjait Mikulásnak álcázott borral.
Az ünnepi öltözet, és kiegészítők Karácsony idején mindenhol megjelennek. De mindezt magatok is elkészíthetitek, saját ötletek alapján:)
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Az igazi klasszikusok kiváló ajándékok a karácsonyi ünnepek idején. Ilyen például a mézeskalács házikó kicsit másként.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!