Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Felejthetetlen kirándulás a Vadonban

azonosító# Felejthetetlen kirándulás a Vadonban
12 690 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
?Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök.? Felejthetetlen XXI. századi kirándulás a Vadonban! Nincs se gáz, se fék. Minden rajtad múlik, mindent te irányítassz! Hitted volna, hogy létezik egy szerkezet, amin az első eltöltött fél óra után már úgy érzed összenőtt veled és a gondolataiddal vezérled. Lepd meg párod Magyarország első és egyetlen Segway off-road túrájával, igazán eredeti és tartalmas élmény ajándék! A Segway a NASA által fejlesztett fantasztikus kétkerű gépezet, amelyben 5 lézeres giroszkóp, 2 motor, 2 akkumulátor, 2 számítógép és a forradalmi technológia ügyel a biztonságodra, és biztosítja akadálytalan suhanásod. ?Segwayezés? önmagában is nagy élmény , hidd el, még a kietlen sivatagi homokban is órákat rodeoznál körbe-körbe anélkül , hogy megunnád, hát még a minden évszakban más arcát mutató festői szépségű Mátrában. A Segway-nek tényleg mindegy, hogy esőben, hóban , fűben erdei utakon, az őszi avarban,hegymenetben, netán aszfalton robogsz, akkor miért ne tennétek ezt ott, hol megannyi látnivaló és kihívás vár rátok. A program kipróbálása csapatunkon belül is osztatlan sikert aratott,a Segway élménytúra szervezői mindenről gondoskodtak, bár őket már nem a gondolatainkkal vezéreltük, de mégis kitalálták azokat. A legmodernebb high-tech élmény, a megvalósítás legmagasabb fokán! Részletes program: A túra Mátrafüred és az erdő szépségeit felfedezni vágyók számára jelent élményt. Kezdőknek ajánljuk, akik most ismerkednek meg először a segwayjel és kíváncsiak Mátrafüred történetére és környékére. Túraállomások 1. Mátrafüred nevezetességei 2. Kozmáry kilátó 3. Füredi park 4. Zsiványok tanyája 5. Kallók völgye 6. Ördögforrás 7. Vízmű 8. Beneház 9. Mátrafüredi vadrezervátum (vaddisznók, muflonok, pávák..) 10. Palócbaba Múzeum Egyéb információk Az ár 1 főre vonatkozik ! Semmiféle jogosítvány nem szükséges! Javasolt öltözet: kényelmes, évszaknak megfelelő ruházat, sportcipő Az ajándék utalvány a vásárlás napjától számítva 1 évig érvényes! A program időtartama: 2 óra Az ár tartalmazza: - erdőhasználati díjat : 1000 Ft +Áfa/fő - közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést, idegenvezetést - 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt akadálypályán - Segway kerékpárok kölcsönzését - bukósisak és egyéb védőfelszerelés biztosítását - kesztyűt, esőkabátot - üdítőt, frissítőt
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 396 4439
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A csomagokat a Magyar Posta futárszolgálata az MPL szállítja ki. A szállítás díja az egész országban egységesen utánvét esetén bruttó 1390Ft. Kiszállítási idő készleten lévő termékek esetén (95%) maximum 2 munkanap.
Személyes vásárlási lehetőség:
2000 Szentendre Kossuth Lajos u. 18.
Nyitva: H-P 10:00-18:00
Az aktuális készletről elérhetőségeinken érdeklődhet.
1064 Budapest Podmaniczky u. 43.
Csak átvételi pont, önálló készlettel nem rendelkezik, megrendelés esetén kerülnek szállításra a csomagok 1-2 munkanapon belül.

Nyitvatartás:
Hétfő 14:00-18:00-ig
Kedd 12:00-18:00-ig
Szerda 11:00-18:00-ig
Csütörtök 11:00-18:00-ig
Péntek 12:00-18:00-ig

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Ajándékozz az ifjú párnak ajándék pár- párnát nászajándékba. Készítsd el saját magad az ajándékot, így igazán személyessé teszed azt.
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Ajándékozz saját készítésű hangulat gyertya ajándékcsomagot nászajándékként. A közös otthont a gyertyafény melegséggel tölti meg.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!