Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

10 körös csomag Subaru és Evo rally

azonosító# 1010
44 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Két méregzsák mindegyikét vezetheti egymás után. Mindkettővel az instruktor viszi egy bemutató kört aztán helycsere és kezdődhet a döngetés.

A Subaruban Impreza WRX egy 2500 ccm-es turbó boxer motor van, mely 300 Le-vel gyorsul 100 km/h-ra: 5,2 s alatt. Természetesen minden biztonsági védelem megtalálható az autóban, mely az utasok biztonságát szolgálja. ( bukócsövek, RECARO versenyülés, 4 pontos biztonsági öv, átbeszélős bukósisak)

A Mitsubishi Lancer Evo IX-ben egy 2000 ccm-es turbó benzines motor van, mely 330 Le-vel gyorsul 100 km/h-ra: 4,9 s alatt. Az autóban a megfelel245; biztonsági felszerelések találhatók: bukócsövek, RECARO versenyülés, 4 pontos biztonsági öv, átbeszélős bukósisak.

Rallyzásra a helyszínt egy zárt pálya adja a Balaton mellett. Régebben hivatalos versenyeket rendeztek itt, de mára már használaton kívül van így van lehet245;ség kiélnie magát a sof245;rnek.

A versenypálya 1 km hosszú, 50%-a aszfalttal burkolt, a másik 50% murva borítású.

A kiválasztott körmennyiséget természetesen a megajándékozott vezeti az Instruktor társaságában, aki szükség esetén szakmai tanácsokkal segíti a vezetési élmény kiteljesedését!

Egy SUBARU WRX STI 2008-ast és egy Mitsubishi Lancer Evo IX próbálhatnak ki a sebesség szerelmesei.
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 476 7201
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Az élményajándékokat személyesen szervezzük meg az ünnepi időpontokra.
Az utalványok vagy az ajándéktárgyak átvehetők irodánkban, de futárszolgálatunk kiszállítja önhöz Budapest egész területén 2500 Ft-os költségen.

Utánvéttel is postázhatjuk az ajándékokat, annak postázási és csomagolási költsége 2000 Ft
Személyes vásárlási lehetőség:
1093 Budapest Lónyay u. 20.
Hétfő - Péntek 9-17 óra.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz édes kis pókot süthető gyurmából. Nem mindenki szereti az ijesztő figurákat, de ha kedves arcot adnak neki, akkor az érzékenyebb lelkűek is jól szórakoznak.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
Néha meglepő ötletek tesznek érdekessé egy egyszerű dísztárgyat, képet. Készíts te is olyan ajándékot, ami furcsa, mégis aranyos, kedves.
Gyűjts össze sok sok sörös kupakot a párod kedvenc sör márkáiból, és használd fel ezeket a következő szülinapi ajándék elkészítéséhez.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!