Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Tandemugrás 4000 méterről, Székesfehérvár mellett

azonosító# 559b23d0-1511-4e94-bffe-e4600446fdb7
67 500 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Élmény leírása
Ez a program nagyszerű lehetőséget nyújt azok számára, akik mindig is ki akarták próbálni a tandemugrást. Az ugrás 4000 méteres magasságból történik, utána az ember felgyorsul kb. 220km/h-ra és zuhan a föld felé 50-55 másodpercet 1500 méteres magasságig, majd lassú ereszkedés és földet érés következik siklóernyővel. Ezt az ugrást azért fejlesztették ki, hogy bármiféle előképzettség nélkül is átélhesse az ember mindazt, amit az ejtőernyőzés nyújt.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Az élménynél kritérium a 40 és 90 kg közti testsúly, valamint a 140 és 190cm közti testmagasság.
További feltétel, hogy nem szenvedhet szív-, ideg-, érrendszeri betegségben. A részvétel alsó korhatára 12 év. Aki még nem töltötte be a 18 életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy kísérjék el a programra.

Az Élmény időtartama
A program teljes időtartama a találkozástól a földet érésig kb. 30-40 perc.

Létszám
A voucher 1 fő tandemugrását tartalmazza.

Javasolt öltözet
Kényelmes, sportos viselet javasolt, az összes többi felszerelés rendelkezésre áll.

Kísérők
Szeretettel várjuk a kísérőket. Javasoljuk, hogy hozzanak magukkal fényképezőgépet és távcsövet.

Időjárási körülmények
Az ejtőernyőzést nagymértékben befolyásolja az időjárás, ezért a partner fenntartja az élmény elhalasztásának jogát, természetesen a résztvevő biztonságának érdekében. Kérjük, mindenképp hívja fel a partnert még indulás előtt, hogy megfelelő-e az időjárás.

Egyéb információk
A tandemugrás nagyon biztonságos. A csapat minden tagjának jó pár ezer tandemugrás van már a háta mögött!

A csapat
A csapat 1999-ben alakult Ausztráliában és azóta is folyamatosan dolgoznak az ejtőernyőzés minden szakágában. Kiemelt figyelmet fordítanak a tandemugrásokra, növendékképzésre, valamint bemutató ugrások szervezésére. A csapat nevét sikerült a tengerentúlon is ismertté tenni, Ausztráliában 1999-ben és 2000-ben elnyerték az év Tandem csapata címet.
Miért jó ajándék ötlet?
A NagyNap weboldalán több mint 1 000 élmény közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel meg szeretnéd örvendeztetni az ünnepeltet. Autós élmények - rally, versenyautózás, különleges járművek sokasága, repülős, és vizi élmények, extrém kalandtúrák, wellness, családi kikapcsolódás, szabaduló szobák közt válogathatsz. Ha pedig még nem tudod, minek örülne igazán az ünnepelt, akkor válassz élmény ajándékcsomagjaink közül, és hagyd meg a döntést a megajándékozottnak.
Velünk nem foghatsz mellé. Az élményajándékok az egész családnak, a részt vevő összes barátnak maradandó emlékek, amelyekről még évek múltán is örömmel beszéltek, emlegetitek a pillanatokat.
Ajándékozz élményt! Ajándékozz emlékeket!
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 225 7264
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A NagyNap.hu élmény ajándékokat e-Voucher formában vagy elegáns borítékban lehet megrendelni.
Az e-Vouchert PDF formátumban lehet letölteni a webáruházból a fizetést követően.
Az elegáns borítékba csomagolt Voucher átvehető irodánkban (1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.,) vagy a Royal futárszolgálat kézbesíti országosan. Az elegáns boríték ára 450Ft, a kézbesítés díja egységesen 1.200Ft, mely díjakat az élmény ajándékok ára nem tartalmaz.
A fenti árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A Voucherkről és a kézbesítésről bővebben: http://www.nagynap.hu/voucherrol/
Személyes vásárlási lehetőség:
1134 Budapest Angyalföldi út 5/b.
Munkanapokon 9.00 - 17.30 óra között.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha szereti a gyerek a legot, akkor örülni fog minden olyan kiegészítőnek, ami legoból van, lego formájú. Próbáljuk ki.
Férfiak részére kiváló ajándékötlet lehet egy saját készítésű óra egy motorhoz, vagy egy biciklihez tartózó féktárcsából. Próbáld ki!
Ha a Te gyermeked, vagy rokon gyermek, esetleg ismerős gyermek rajong az Dühös Madarakért, akkor ajándékozd meg őt a figurákkal.
Egy foci meccs közben a könnyen elérhető sörösdoboz igen kényelmes lehet. Nos, lepd meg a párodat egy könnyen használható pohártartóval.
Fényképeket szeretnél becsempészni a párod íróasztalára, irodájába, munkahelyére? Készíts, férfias kereteket, és így biztosan sikerrel jársz.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!