Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Mountaincart

azonosító# MT0000258
750 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Svájci élmény! – Mountaincart A montaincart egy új fejlesztésű, mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. Az ergonómikus üléskialakítás lehetővé teszi, hogy mi csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk. A járgány kialakításánál az egyik fő szempont a stabilitás megteremtése volt. Hidraulikus fékezőlemezek és körfékrendszer felelnek a biztonságért, az eszköz kiváló alumíniumszerkezetre lett építve. Az emberi testre gyakorolt élettani hatásai rendkívüliek. A mountaincart használatával az izomzat 80%-a mozgásban van, a szívre a vérkeringésre is jótékony, ha ezt a sportot választjuk. A Mountaincart egy sporteszköz, amellyel viszonylag kényelmesen gurulhatsz le a hegyről.  Az eszköz használata közben a sportoláson és az élményen a hangsúly, de az biztonság az elsődleges szempont.  A Mountaincartot szinte bárki használhatja, persze saját felelősségére – a zökkenőmentes és biztonságos üzemeltetés érdekében a biztonsági előírásokat minden esetben be kell tartani. A fékek szerepe nagyon fontos a jobb oldali a jobb hátsó kereket, a bal oldali a bal hátsót fékezi. Csak az egyik fék meghúzása esetén a Mountaincart elfarolhat (drift) és könnyen felborulhat!Minden járgány egyedi azonosító számmal rendelkezik. Műszaki adatokFőbb részei: ülés keret, kormánymű, középső keret, ülés, fékező (hidraulikus) rendszerFékező rendszer részei: fékvezeték, féktest, fékkar (ásványi olaj a hidraulikába)Szállítható személyek száma: 1 főVontatási kapacitás (terhelhetőség): 100-120 kg*Szerkezet: alumínium vázKezelés:  laza tartás az ülésben, mindkét fék egyidejű használata, ezért kéz a kormányon, de egy-egy ujj a fékeken, láb a lábtartón
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csempére ragasztott fényképet, amelyet magad készítesz. Legyen ez a személyes ajándék a te meglepetésed.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
Ötletes nászajándék: Süss egy óriási szerencse sütit, töltsd meg mindenféle jótanáccsal, vicces üzenettel. Hadd szórakozzon az ifjú pár, miközben falatozik.
Készíts családi névtáblát nászajándékba az ifjú párnak. Erre mindenképpen szükségük lesz a most már közös otthonukban.
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!