Részletekért kattints a képre!

Infraharc a Margitszigeten 1 óra 1 fő

azonosító# 7dac018f-e784-42b8-be48-93f2eb6f39f1
1 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Élmény leírása
Az infratag, a gyerekkorunkból jól ismert kidobós és számháború keveréke, csak éppen sokkal kihívóbb, életszerűbb és kifinomultabb formában. Ötvözi a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét. A program regisztrációval kezdődik, majd következik az eligazítás, ahol ismertetik a játékszabályokat és a fegyverek működését, majd indulhat is a játék.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A játék, csak száraz időben lehetséges!

Az Élmény időtartama
A program 1 órás. Ez idő alatt, lehetőség nyílik akár több típusú játék kipróbálására is. Ilyenek pl. a csapatlikvidálási és zászlómegszerzős játékok.

Létszám
A voucher ára 1 fő játékát tartalmazza, minimum létszám 10 fő.

Javasolt öltözet
Az évszaknak megfelelő, kényelmes, sportos öltözet javasolt.

Időjárási körülmények
Esős, nedves időjárási körülmények között, a programot elhalasztják. Ebben az esetben lehetőséget biztosítanak, újabb időpont egyeztetésére.

Az infraharc előnye
A játék legnagyobb előnye, hogy nincs fizikai lövedék, így teljesen fájdalommentes, a találatról a fegyver ad visszajelzést.
Miért jó ajándék ötlet?
A NagyNap weboldalán több mint 1 000 élmény közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel meg szeretnéd örvendeztetni az ünnepeltet. Autós élmények - rally, versenyautózás, különleges járművek sokasága, repülős, és vizi élmények, extrém kalandtúrák, wellness, családi kikapcsolódás, szabaduló szobák közt válogathatsz. Ha pedig még nem tudod, minek örülne igazán az ünnepelt, akkor válassz élmény ajándékcsomagjaink közül, és hagyd meg a döntést a megajándékozottnak.
Velünk nem foghatsz mellé. Az élményajándékok az egész családnak, a részt vevő összes barátnak maradandó emlékek, amelyekről még évek múltán is örömmel beszéltek, emlegetitek a pillanatokat.
Ajándékozz élményt! Ajándékozz emlékeket!
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 225 7264
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A NagyNap.hu élmény ajándékokat e-Voucher formában vagy elegáns borítékban lehet megrendelni.
Az e-Vouchert PDF formátumban lehet letölteni a webáruházból a fizetést követően.
Az elegáns borítékba csomagolt Voucher átvehető irodánkban (1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.,) vagy a Royal futárszolgálat kézbesíti országosan. Az elegáns boríték ára 450Ft, a kézbesítés díja egységesen 1.200Ft, mely díjakat az élmény ajándékok ára nem tartalmaz.
A fenti árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A Voucherkről és a kézbesítésről bővebben: http://www.nagynap.hu/voucherrol/
Személyes vásárlási lehetőség:
1134 Budapest Angyalföldi út 5/b.
Munkanapokon 9.00 - 17.30 óra között.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts a gyermekednek könnyen szétszedhető, kis helyet foglaló, egyszerű kastélyt kartonból. Ezzel a díszlettel sokféle játékot játszhat a gyermek, más más helyszíneken.
Ha van a férjednek kedvenc itala, akkor próbálj meg szerezni róla néhány címkét, és már neki is állhatsz a férfias ajándék elkészítéséhez:D
A gyerekeknek ajándékozhatsz olyan dolgokat, amelyek meghozzák a kedvüket a hétköznapi, de fontos tevékenységekhez.
Készíts egyedi pólót ajándékba a gyermekednek, unokádnak, rokon gyerekeknek. Néhány apró díszítéssel, rajzokkal nagy sikered lehet.
Ajándékozz a gyereknek malacperselyt, hadd kezdje el tanulni piciben a pénzzel való bánást. Gyűjtse össze az aprót a vicces figurában.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!