Részletekért kattints a képre!

Infraharc a Margitszigeten 1 óra 1 fő

azonosító# 7dac018f-e784-42b8-be48-93f2eb6f39f1
1 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Élmény leírása
Az infratag, a gyerekkorunkból jól ismert kidobós és számháború keveréke, csak éppen sokkal kihívóbb, életszerűbb és kifinomultabb formában. Ötvözi a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét. A program regisztrációval kezdődik, majd következik az eligazítás, ahol ismertetik a játékszabályokat és a fegyverek működését, majd indulhat is a játék.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A játék, csak száraz időben lehetséges!

Az Élmény időtartama
A program 1 órás. Ez idő alatt, lehetőség nyílik akár több típusú játék kipróbálására is. Ilyenek pl. a csapatlikvidálási és zászlómegszerzős játékok.

Létszám
A voucher ára 1 fő játékát tartalmazza, minimum létszám 10 fő.

Javasolt öltözet
Az évszaknak megfelelő, kényelmes, sportos öltözet javasolt.

Időjárási körülmények
Esős, nedves időjárási körülmények között, a programot elhalasztják. Ebben az esetben lehetőséget biztosítanak, újabb időpont egyeztetésére.

Az infraharc előnye
A játék legnagyobb előnye, hogy nincs fizikai lövedék, így teljesen fájdalommentes, a találatról a fegyver ad visszajelzést.
Miért jó ajándék ötlet?
A NagyNap weboldalán több mint 1 000 élmény közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel meg szeretnéd örvendeztetni az ünnepeltet. Autós élmények - rally, versenyautózás, különleges járművek sokasága, repülős, és vizi élmények, extrém kalandtúrák, wellness, családi kikapcsolódás, szabaduló szobák közt válogathatsz. Ha pedig még nem tudod, minek örülne igazán az ünnepelt, akkor válassz élmény ajándékcsomagjaink közül, és hagyd meg a döntést a megajándékozottnak.
Velünk nem foghatsz mellé. Az élményajándékok az egész családnak, a részt vevő összes barátnak maradandó emlékek, amelyekről még évek múltán is örömmel beszéltek, emlegetitek a pillanatokat.
Ajándékozz élményt! Ajándékozz emlékeket!
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 225 7264
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A NagyNap.hu élmény ajándékokat e-Voucher formában vagy elegáns borítékban lehet megrendelni.
Az e-Vouchert PDF formátumban lehet letölteni a webáruházból a fizetést követően.
Az elegáns borítékba csomagolt Voucher átvehető irodánkban (1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.,) vagy a Royal futárszolgálat kézbesíti országosan. Az elegáns boríték ára 450Ft, a kézbesítés díja egységesen 1.200Ft, mely díjakat az élmény ajándékok ára nem tartalmaz.
A fenti árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A Voucherkről és a kézbesítésről bővebben: http://www.nagynap.hu/voucherrol/
Személyes vásárlási lehetőség:
1134 Budapest Angyalföldi út 5/b.
Munkanapokon 9.00 - 17.30 óra között.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi vidám nyakláncot a családod nő tagjainak, vagy nő ismerőseidnek, amelyet az ünnepek alatt viselhetnek.
Férfiaknak nem könnyű saját kézzel ajándékot készíteni, de ha elég machos alapanyagot használsz, akkor sikerülni fog:)
Csempészd be a családot apa dolgozószobájába úgy, hogy ha a bögréjéhez nyúl, mindig ti jussatok az eszébe.
Készíts az ünnepi alkalomhoz illő, festett poharakat, és lepd meg vele szeretteidet. Lehet ez boros, sörös, vagy aperitifes pohár.
Igazán személyes karácsonyi ajándék ötlet egy saját mesekönyv elkészítése színes fotókkal, és egy családi történettel.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!