Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Flyboard Budapest mellett oktatással 15 perc

azonosító# 9c944ca6-0898-4860-b764-69c4cd5d2c60
17 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Élmény leírása
A Flyboard egy olyan extrémnek tűnő vízisport, mely abszolút gyorsan elsajátítható és közel sem olyan veszélyes, mint amilyennek elsőre látszik! Eddig akik kipróbálták 14-60 éves korig, mindenkinek sikerült kiemelkednie és lebegnie a víz felett 10 percen belül, bármiféle előképzettség nélkül. A szerkezetet egy jetski motorjához csatlakoztatják 18 méter hosszú tömlővel. Ennek a sugárhajtóműve biztosítja a vízellátást, amivel a repülő deszka - Flyboard - a levegőben marad, maximum 10 méter magasságban. A talpra csatolt deszkán két vízsugár biztosítja a tolóerőt, a kézben pedig a két kisebb vízsugár segíti a koordinációt a tanulási szakaszban, mint pl: a síbot. Amikor már magabiztosan irányítják a Flyboardot, ez a kézi egység elhagyható. Bátran kijelenthető, hogy mindenki képes alap szinten használni, és pár perc alatt kiemelkedni a vízből. Élje át Ön is ezt az egyedi és felejthetetlen élményt!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A programot hétfőtől-vasárnapig bármikor igénybe lehet venni.

Az Élmény időtartama
A program időtartama 15 perc, melyből 2-3 percet vesz igénybe az oktatás.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Strand öltözetet a résztvevőnek kell magával vinnie de minden más szükséges felszerelés biztosítva van a programhoz.

Időjárási körülmények
Az élményt esős időjárás mellett elhalasztják, természetesen a résztvevő biztonságának érdekében. Amennyiben így alakulna, úgy lehetőséget biztosítanak egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.
Miért jó ajándék ötlet?
A NagyNap weboldalán több mint 1 000 élmény közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel meg szeretnéd örvendeztetni az ünnepeltet. Autós élmények - rally, versenyautózás, különleges járművek sokasága, repülős, és vizi élmények, extrém kalandtúrák, wellness, családi kikapcsolódás, szabaduló szobák közt válogathatsz. Ha pedig még nem tudod, minek örülne igazán az ünnepelt, akkor válassz élmény ajándékcsomagjaink közül, és hagyd meg a döntést a megajándékozottnak.
Velünk nem foghatsz mellé. Az élményajándékok az egész családnak, a részt vevő összes barátnak maradandó emlékek, amelyekről még évek múltán is örömmel beszéltek, emlegetitek a pillanatokat.
Ajándékozz élményt! Ajándékozz emlékeket!
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 225 7264
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A NagyNap.hu élmény ajándékokat e-Voucher formában vagy elegáns borítékban lehet megrendelni.
Az e-Vouchert PDF formátumban lehet letölteni a webáruházból a fizetést követően.
Az elegáns borítékba csomagolt Voucher átvehető irodánkban (1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.,) vagy a Royal futárszolgálat kézbesíti országosan. Az elegáns boríték ára 450Ft, a kézbesítés díja egységesen 1.200Ft, mely díjakat az élmény ajándékok ára nem tartalmaz.
A fenti árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A Voucherkről és a kézbesítésről bővebben: http://www.nagynap.hu/voucherrol/
Személyes vásárlási lehetőség:
1134 Budapest Angyalföldi út 5/b.
Munkanapokon 9.00 - 17.30 óra között.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ez a tüneményes kis fa csodás dísze lehet a fának, vagy bármely karácsonyi dekorációnknak. Ékszerként is mutat, ha jól el tudjuk dolgozni a végeket.
Készíts egyedi ékszertükröt ajándékba. Lepd meg egy olyan különlegességgel szeretteidet, amelyet magad alkottál kizárólag neki.
Ajándékozz a gyereknek malacperselyt, hadd kezdje el tanulni piciben a pénzzel való bánást. Gyűjtse össze az aprót a vicces figurában.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
Ajándékozz illatpárnát. Mi az az illatpárna?. Attól függ, kinek ajándékozod. Lehet olyan, mint egy díszpárna, vagy egy mint egy puha játék.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!