Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Erdei síelés és snowboardozás a Mátrában

azonosító# MT0000369
1 999 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Vadonatúj sport, egy speciális pályán! Az erdei síelést a rollerpályából kialakított és 4-5 méterre kiszélesített gondozott sípályánkon lehet kipróbálni.Javasoljuk, hogy a túrán „kövezõ” léceket használjunk.A havat az erdõbõl tudjuk a pályára szállítani, természetes hóból építjük a pályát, így a lehetõségekrõl érdemes elõzetesen tájékozódni. A túrázókat síoktató kíséri és mikrobusz szállítja a pályára.Egy pályakör 90-100 perces. 1 kör: 1999 Ft/kör/fõ2 kör: 3500 Ft/fõ3 kör: 5000 Ft/fõ4 kör: 6000 Ft/fõ Ajándékozz élményt, válassz kalandot! Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz! Webáruházunkban élményt kínálunk. Élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek. Ajánlatunk: élmény, kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked!
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A süthető gyurma olyan eszköz, amiből könnyedén készíthetsz ajándékot nagyobb, és kisebb ünnepekre is. Érdemes kipróbálni, hálás anyag.
Ezek a kis kézműves csigák olyan édesek, és akár egy egész sorozatot készíthetsz belőle, hogy mindenkit megajándékozhass.
Ha van egy adag csipeszed, amit már nem használsz, vagy tönkre mentek, de a rugó még jó, akkor próbáld ezt ki:
Készítsd el süthető gyurmából a gyermeked kedvenc mesehőseit, és ajándékozd meg a kis figurákkal szülinapján.
Fonott, többsoros karkötőket te is könnyedén készíthetsz apró charmokkal díszítve, az ünnepelt ízléséhez illő színekből figurákból.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!