Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Styling Workshop

azonosító# -
45 000 Ft
26 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Neked is eszedbe jutott már, milyen lenne, ha a napod egy stílusos szettben, nagyszerű frizurával és egy alkalomhoz illő ügyes sminkben indulna? Hogyan lehetne mindezt lazán és időben megoldani? Kíváncsi vagy hogyan növelhetnéd az önbizalmad a megjelenéseddel? Hogyan emelhetnéd ki vagy formálhatnád a természetes adottságaidat?

Mindannyian erre vágyunk.

Bizonyára te is tapasztaltad már. Másképp reagálunk, mást feltételezünk egy elegáns, vonzó megjelenésű idegen esetén, mint egy ápolatlan és hanyag külsejű embernél. Bizonyos öltözet és megjelenés a siker kulcsa lehet egy megbeszélés, prezentáció vagy randi alatt. Más esetben egy előnytelen ruha kínos helyzetbe hozhat vagy láthatatlanná tehet bárkit a környezete számára. A megjelenésünknek hatása van az emberi kapcsolatainkra.

A külső (is) számít, fordítsd az előnyödre.

A styling workshop során segítünk, hogy a hétköznapi megjelenésed tudatosan megújíthasd, a reggeli készülődés, öltözködés, sminkelés és frizurakészítés, örömteli és hatékony legyen.

Az stílustanácsadást Fehér Andrea stylist és fotós tartja, az workshopokat Villás Brigi smink mester és Aponyiné Alexandra fodrász.

A styling workshop után könnyedén összerakod majd a legelőnyösebb öltözetet magadnak, a smink és a frizura készítés már játék lesz. Jobban fogod érteni, milyen a te saját stílusod. Tudni fogod, milyen fazon, szín, forma és minta a legelőnyösebb számodra. Lehetséges mellékhatások: egészséges önbizalom és sok sok bók.

Visszajelzés a korábbi résztvevőktől:

„A hajsütés (göndörítés) fortélyai fantasztikusak voltak! Még gyakorlatlan mozdulatokkal is 20-25 perc alatt szuper hajat tudok csinálni!” Timi, Budapest

„Egyszerű, praktikus smink lépésekkel szuper sminket tudok készíteni már rövid idő alatt!” Melinda, Budapest

„Valami olyan plusz dolgot adott a tanfolyam, ami azóta is boldogabbá teszi a napjaimat, bár még csak 4 nap telt el. A környezetemben élők is észre vették a változást, pedig még csak óvatosan alkalmazom a tanultakat!” Zita, Baja

„A workshop után a kisugárzásomra több pozitív visszajelzést kaptam, nem töltök sokkal több időt a sminkeléssel, inkább tudatosabban használom a tanult technikákat.” Kata, Budapest

„Szuper volt a stylist hétvége, örülök, hogy elmentem! Azóta már sikerült egyszer úgy kivasalnom a hajam, hogy mindenki azt hitte, fodrásznál voltam.” Alíz, Budapest

„A leghasznosabb dolog a sminkelési technikák, illetve az üzleti öltözködési szabályok, tippek voltak.” Viki, Budapest

Az egy napos workshop során tetőtől talpig megújíthatod a külsőd : stílustanácsadás, sminkoktatás és frizurakészítés oktatás 2-3 fős kis csoportokban zajlik. A három témán a kis csoportok párhuzamosan dolgoznak. Ezt a workshopot minimum 6, maximum 8 fő részvételével tartjuk, hogy Rád tudjuk “szabni” a tananyagot.

További információ: http://www.afashionguide.com/hu/styling-workshop/
Jelentkezés: http://www.afashionguide.com/hu/styling-workshop-40-kedvezmeny/
Miért jó ajándék ötlet?
A hölgyek számára a külső megjelenés és kisugárzás kiemelten fontos. Lépésről lépésre el lehet sajátítani, hogy valaki saját stílusjegyeinek megőrzésével hogyan tudja hangsúlyozni természetes adottságait.

Ezzel a workshoppal nem csak friss külsőt, de gyakorlati tudást, élményt, kreatív önismereti kalandot és egészséges önbizalmat is adsz ajándékba.
Megrendelési lehetőségek:
06-20-569-5884

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A buborékfújás nem csak a gyerekekenek szórakoztató. Igazából elvarázsol mindenkit, ahogy a napfény megcsillan a fényes falán, és száll a magasban...
Készíts ajándékot a természet kincseiből. Például a csavart fűz, vagy bolond fűz ágai gyönyörű csavarokból, ívekből állnak.
Készíts ajándékot régi, elfeledett színes ceruzákból. Teljes kis ékszer készletet alkothatsz a fiók mélyén pihenő, már nem használt színesekből.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
Ajándék készítés, és virág ajándékba. Egyszerre kettő meglepetés. Ezt bárki szívesen fogadja, próbáld ki.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!