Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Titokszoba - csapatjáték kreatív ötletekkel, születésnapi csomag

azonosító# 7549bcdc-c706-4490-aac4-aa44cc52375c
24 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Élmény leírása
Fél évvel ezelőtt a Lullenstyd Intézetben történt valami. A kutatók még mindig értetlenül állnak az események előtt. Két ember, egy titokba burkolózó fordulat. Az Esemény, ami megváltoztatta a világot. Kik ők? Mi történt velük? Hol vannak most? Ezt kell kideríteni! A Titokszoba, a szabaduló játékok kreativitást megmozgató változata, ahol az élményt a játékosok ötletei teszik még izgalmasabbá. A születésnap ünnepeltje egyedi ajándékot kap, a történet főszereplőjévé válhat. Az ünnepelt életéből egy kiválasztott epizódot, történetet beépítenek a közös játékba.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Az interaktív játékot két szobában, tablettel a kézben játsszák. Semmilyen előzetes lexikális vagy technikai tudásra nincs szükség. Felső korhatár nincs. 10 éves gyermek már részt vehet a játékban, ha a csoport többi tagja elmúlt 16 éves. A teljes csoportra vonatkozó alsó korhatár 16 év. Az épület nem akadálymentesített, a szoba a harmadik emeleten helyezkedik el.

Az Élmény időtartama
Körülbelül másfél óra. Az igazán pörgős csapatoknak a játék akár 100 percig is eltarthat.

Létszám
A voucherrel maximum 8 fő tud részt venni a játékban.

Javasolt öltözet
Az időjárásnak megfelelő, kényelmes ruházat javasolt.

Időjárási körülmények
A Titokszoba egy belvárosi épület harmadik emeletén van – az időjárásnak nem lesz kitéve a csapat.

Egyéb információk
A születésnapos program igénybevételének feltétele, hogy a felhasználás időpontja előtt legkésőbb 3 nappal megbeszéljük, hogy az ünnepelt életének mely történetét emeljék be a játékba. A játék végén fénykép készül, amelyet kinyomtatva ajándékba adnak.

A Titoszobáról
A játék a találékonyságot teszi próbára és megmutatja, hogy a csapattagok hogyan tudják inspirálni egymást. Nem zárják be az ajtót. Nincs ijesztgetés, rozsdás lakatok keresgélése. Az izgalmasan berendezett szobában a fantázia szabadul el.
Miért jó ajándék ötlet?
A NagyNap weboldalán több mint 1 000 élmény közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel meg szeretnéd örvendeztetni az ünnepeltet. Autós élmények - rally, versenyautózás, különleges járművek sokasága, repülős, és vizi élmények, extrém kalandtúrák, wellness, családi kikapcsolódás, szabaduló szobák közt válogathatsz. Ha pedig még nem tudod, minek örülne igazán az ünnepelt, akkor válassz élmény ajándékcsomagjaink közül, és hagyd meg a döntést a megajándékozottnak.
Velünk nem foghatsz mellé. Az élményajándékok az egész családnak, a részt vevő összes barátnak maradandó emlékek, amelyekről még évek múltán is örömmel beszéltek, emlegetitek a pillanatokat.
Ajándékozz élményt! Ajándékozz emlékeket!
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 225 7264
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A NagyNap.hu élmény ajándékokat e-Voucher formában vagy elegáns borítékban lehet megrendelni.
Az e-Vouchert PDF formátumban lehet letölteni a webáruházból a fizetést követően.
Az elegáns borítékba csomagolt Voucher átvehető irodánkban (1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.,) vagy a Royal futárszolgálat kézbesíti országosan. Az elegáns boríték ára 450Ft, a kézbesítés díja egységesen 1.200Ft, mely díjakat az élmény ajándékok ára nem tartalmaz.
A fenti árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A Voucherkről és a kézbesítésről bővebben: http://www.nagynap.hu/voucherrol/
Személyes vásárlási lehetőség:
1134 Budapest Angyalföldi út 5/b.
Munkanapokon 9.00 - 17.30 óra között.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts PVC cső darabokból képkeretet, tükör keretet, vagy éppen térelválasztó dísz falat. Ajándékozd meg vele a szeretteidet.
Bármilyen ital, étel jobban esik akkor, ha gondosan, gusztusosan készítik el számunkra. Néhány kis díszítő elemmel mindent fel lehet dobni.
Színes, vidám, egyedi ajándékoknak mindenki örül. Lepd meg szeretteidet olyan ajándéktárgyakkal, amiket magad készítesz.
A tabletünket is szeretjük kényelmesen használni, akár az ölünkbe tenni, vagy az asztalra, magunk elé. Ebben segít ez az ajándék ötlet.
Veszel egy egyszerű, basic felsőt, melyet ízlés szerint díszíthetsz. Festheted, vagy akár rá is varrhatsz díszítő elemeket. Így igazán egyedi ajándékot rakhatsz a fa alá.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!