Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Interaktív vasútmodell kiállítás kulisszák mögötti túrával 6 fő

azonosító# 55e2a54d-f192-45b8-82c2-d0b977ff47cf
22 800 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Élmény leírása
A kiállítás egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. Interaktív képernyőkön mutatják be az egyes nevezetességek eredeti fotóit. Össze lehet hasonlítani, mit valósítottak meg kicsiben. Itt-ott be lehet avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat lehet életre kelteni. Szakavatott tárlatvezetők kíséretében megismerheti a kiállítás garantált izgalmakat ígérő rejtett titkait.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A partner elérhetőségeit a megvásárolt program vouchere tartalmazza. A terepasztalok miatt szűk a hely, ezért a kulisszák mögötti túrán kerekesszékkel, babakocsival nem lehet részt venni.

Az Élmény időtartama
A kiállítás megtekintése nincs időben korlátozva, a kulisszák mögötti túra 40 perces.

Létszám
A voucher 6 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények
A program zárt térben zajlik, ezért az időjárás nem befolyásolja azt.

Egyéb információk
A legkisebb látogatókra külön is odafigyelnek. A kiállítás játszóházában a korosztálynak megfelelő építő-alkotó tevékenységre várják a kicsiket. Eközben a felnőttek a lebilincselő élmények hatását a kávéházban pihenhetik ki.

A kulisszák mögötti túra
Kihagyhatatlan, mert megismerkedhet a rejtett pályaudvarok titkaival. A vezérlőterem szakemberei az irányítástechnika minden trükkjéről lerántják a leplet. A terepasztalok másik oldaláról teljesen új perspektíva tárul fel, és kizárólag a kulisszák mögött látható témákkal is találkozhat.
A hatalmas monitorfallal ellátott vezérlőterem egy önálló látványelem. Itt a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg.
Miért jó ajándék ötlet?
A NagyNap weboldalán több mint 1 000 élmény közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel meg szeretnéd örvendeztetni az ünnepeltet. Autós élmények - rally, versenyautózás, különleges járművek sokasága, repülős, és vizi élmények, extrém kalandtúrák, wellness, családi kikapcsolódás, szabaduló szobák közt válogathatsz. Ha pedig még nem tudod, minek örülne igazán az ünnepelt, akkor válassz élmény ajándékcsomagjaink közül, és hagyd meg a döntést a megajándékozottnak.
Velünk nem foghatsz mellé. Az élményajándékok az egész családnak, a részt vevő összes barátnak maradandó emlékek, amelyekről még évek múltán is örömmel beszéltek, emlegetitek a pillanatokat.
Ajándékozz élményt! Ajándékozz emlékeket!
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 225 7264
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A NagyNap.hu élmény ajándékokat e-Voucher formában vagy elegáns borítékban lehet megrendelni.
Az e-Vouchert PDF formátumban lehet letölteni a webáruházból a fizetést követően.
Az elegáns borítékba csomagolt Voucher átvehető irodánkban (1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.,) vagy a Royal futárszolgálat kézbesíti országosan. Az elegáns boríték ára 450Ft, a kézbesítés díja egységesen 1.200Ft, mely díjakat az élmény ajándékok ára nem tartalmaz.
A fenti árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A Voucherkről és a kézbesítésről bővebben: http://www.nagynap.hu/voucherrol/
Személyes vásárlási lehetőség:
1134 Budapest Angyalföldi út 5/b.
Munkanapokon 9.00 - 17.30 óra között.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Állíts össze ajándékcsomagot az ifjú párnak. Ha jól ismered őket, akkor ez az ajándék ötlet kiváló lehet. A témát maguk az ünnepeltek adják neked.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Készíts brossokból csillogó csokrot a menyasszonynak. Lehet belőle egy emlékezetes ajándék, vagy akár maga a menyasszonyi csokor is.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!