Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Interaktív vasútmodell kiállítás kulisszák mögötti túrával 6 fő

azonosító# 55e2a54d-f192-45b8-82c2-d0b977ff47cf
22 800 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Élmény leírása
A kiállítás egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. Interaktív képernyőkön mutatják be az egyes nevezetességek eredeti fotóit. Össze lehet hasonlítani, mit valósítottak meg kicsiben. Itt-ott be lehet avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat lehet életre kelteni. Szakavatott tárlatvezetők kíséretében megismerheti a kiállítás garantált izgalmakat ígérő rejtett titkait.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A partner elérhetőségeit a megvásárolt program vouchere tartalmazza. A terepasztalok miatt szűk a hely, ezért a kulisszák mögötti túrán kerekesszékkel, babakocsival nem lehet részt venni.

Az Élmény időtartama
A kiállítás megtekintése nincs időben korlátozva, a kulisszák mögötti túra 40 perces.

Létszám
A voucher 6 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények
A program zárt térben zajlik, ezért az időjárás nem befolyásolja azt.

Egyéb információk
A legkisebb látogatókra külön is odafigyelnek. A kiállítás játszóházában a korosztálynak megfelelő építő-alkotó tevékenységre várják a kicsiket. Eközben a felnőttek a lebilincselő élmények hatását a kávéházban pihenhetik ki.

A kulisszák mögötti túra
Kihagyhatatlan, mert megismerkedhet a rejtett pályaudvarok titkaival. A vezérlőterem szakemberei az irányítástechnika minden trükkjéről lerántják a leplet. A terepasztalok másik oldaláról teljesen új perspektíva tárul fel, és kizárólag a kulisszák mögött látható témákkal is találkozhat.
A hatalmas monitorfallal ellátott vezérlőterem egy önálló látványelem. Itt a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg.
Miért jó ajándék ötlet?
A NagyNap weboldalán több mint 1 000 élmény közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel meg szeretnéd örvendeztetni az ünnepeltet. Autós élmények - rally, versenyautózás, különleges járművek sokasága, repülős, és vizi élmények, extrém kalandtúrák, wellness, családi kikapcsolódás, szabaduló szobák közt válogathatsz. Ha pedig még nem tudod, minek örülne igazán az ünnepelt, akkor válassz élmény ajándékcsomagjaink közül, és hagyd meg a döntést a megajándékozottnak.
Velünk nem foghatsz mellé. Az élményajándékok az egész családnak, a részt vevő összes barátnak maradandó emlékek, amelyekről még évek múltán is örömmel beszéltek, emlegetitek a pillanatokat.
Ajándékozz élményt! Ajándékozz emlékeket!
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 225 7264
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A NagyNap.hu élmény ajándékokat e-Voucher formában vagy elegáns borítékban lehet megrendelni.
Az e-Vouchert PDF formátumban lehet letölteni a webáruházból a fizetést követően.
Az elegáns borítékba csomagolt Voucher átvehető irodánkban (1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.,) vagy a Royal futárszolgálat kézbesíti országosan. Az elegáns boríték ára 450Ft, a kézbesítés díja egységesen 1.200Ft, mely díjakat az élmény ajándékok ára nem tartalmaz.
A fenti árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A Voucherkről és a kézbesítésről bővebben: http://www.nagynap.hu/voucherrol/
Személyes vásárlási lehetőség:
1134 Budapest Angyalföldi út 5/b.
Munkanapokon 9.00 - 17.30 óra között.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
Ha olyan ajándékot készítesz, ami az egész családnak tetszik, akkor nyersz igazán, mert így nyugodtan használhatja is a boldog tulajdonos azt, amit kapott.
A hűtőszekrényre a jegyzetekhez mindig szükségünk van egy tollra, ami könnyedén elkeveredik. Készítsd el ezt a kis elefántot, és mindig kéznél lesz a toll.
A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.
Sokan szeretik, sok mindenre használható, és igazán helyes kiegészítője lehet egy szobának ez a kis ülőpárna.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!