Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

HSB Bakancslista – ajándék ÉLMÉNYBOMBA - 2 fő részére

azonosító# MT0000462
260 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A karácsonyi csomag tartalma: Télen: Snowshredder túra (Mátra): 16.999 Ft/fő Snowranger hófánkozással (Mátra): 9999 Ft/fő Airboard túra (Mátra): 4999 Ft/fő Snowscooter túra (Mátra): 4999 Ft/fő VW szánkó túra (Mátra): 3999 Ft/fő Hótalp túra (Mátra): 2499 Ft/túra Atomic tesztsíelés: 10.000 Ft/fő Síszervíz csomag (élezés, vaxolás, javítás): 15.000 Ft értékben Tavasztól- őszig: Kezdő terepsegway túra (4 bázis bármelyikén): 14.999 Ft/fő Elektromos Polaris Ranger túra (Mátra): 9999 Ft/fő Mountaincart túra (Mátra): 4999 Ft/fő Monsterbike túra (Mátra): 4999 Ft/fő Monsterroller túra (Mátra): 4999 Ft/fő Hill-dog túra (Mátra): 4499 Ft/fő Cross country túra (Mátra): 3999 Ft/fő E-tandem túra (Mátra): 7499 Ft/fő Lézercsata (Mátra, Normafa): 3499 Ft/fő Nordic walking (Mátra, Normafa): 1499 Ft/fő Frizbi golf (Mátra): 499 Ft/fő A csomag ára 2 fő esetén: 260.000 helyett: 99.000 Ft. Ajándékozz élményt, válassz kalandot! Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz! Webáruházunkban élményt kínálunk. Élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek. Ajánlatunk: élmény, kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked!
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha olyan ajándékot készítesz, ami az egész családnak tetszik, akkor nyersz igazán, mert így nyugodtan használhatja is a boldog tulajdonos azt, amit kapott.
Ajándék készítés, és virág ajándékba. Egyszerre kettő meglepetés. Ezt bárki szívesen fogadja, próbáld ki.
Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.
Ma már kevesen hordanak kalapot nyáron, pedig nagyon kellene, hogy védekezni tudjunk a nap ellen. Talán egy jó kalap ösztönöz arra, hogy felvegyük.
A háztartásban összegyűlik sok felesleges tárgy, amiből színes játékokat készíthetünk a gyerekeknek, vagy akár velük együtt. Ilyen a sok műanyag kupak, és gomb is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!